EUROPA LEAGUE

Φέρμπικ: "Δεν είμαστε φαβορί"

Φέρμπικ: "Δεν είμαστε φαβορί"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Άλκμααρ, Χέρτγιαν Φέρμπικ, αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί, ενώ ο εκ των αρχηγών της ολλανδικής ομάδας, Νικ Φίρχεφερ, χαρακτήρισε καλό το σύνολο του Ατρομήτου.

"Δεν συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό του φαβορί. Και ο Ατρόμητος παίζει καλό ποδόσφαιρο. Στο γήπεδο θα φανεί ο καλύτερος. Είναι σημαντικό να παίξουμε στους ομίλους διότι έχουμε νέα ομάδα με νέα παιδιά που πρέπει να πάρουν παιχνίδια", είπε ο τεχνικός της Άλκμααρ, Χέρτγιαν Φέρμπικ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Έχουμε δει πολλά βίντεο από αγώνες της ελληνικής ομάδας. Είναι ένα πολύ καλό σύνολο που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως και εμείς άλλωστε. Σεβόμαστε τον Ατρόμητο".

Για όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής στη σεζόν είπε: "Δεν αρχίσαμε τόσο άσχημα τη σεζόν. Χάσαμε το Σούπερ Καπ στην παράταση και με διαιτησία εις βάρος μας. Είμαστε σε καλό δρόμο νομίζω και θα πάμε ακόμα καλύτερα. Έχουμε κάνει δύο καλές νίκες τελευταία".

Ερωτηθείς για τις καιρικές συνθήκες, απάντησε: "Το να ασχολείσαι με τον καιρό δεν είναι σωστό, μας αποσπά τον καιρό. Θα παίξουμε και με ζέστη, όπως και ο Ατρόμητος. Και στην Ολλανδία είχε πολλή ζέστη τελευταία. Θα χαμηλώσουμε λίγο το τέμπο, αλλά θα κάνουμε το παιχνίδι μας". Ούτε με το γήπεδο ασχολούμαστε, αν είναι καλό ή όχι. Εμένα μια χαρά μου φάνηκε".

Ο αμυντικός της ολλανδικής ομάδας, Νικ Φίρχεφερ, επισήμανε: "Δεν έχουμε ξεχωρίσει παίκτες. Υπάρχει καλό σύνολο και θα αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο ως σύνολο και όχι ως μονάδες. Το τι έκανε ο Ατρόμητος πέρυσι είναι κάτι διαφορετικό. Εμείς ήρθαμε εδώ για το καλύτερο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ