EUROPA LEAGUE

Απίστευτο περιστατικό ρατσιστικής συμπεριφοράς

Απίστευτο περιστατικό ρατσιστικής συμπεριφοράς
Παρτίζαν πανό

Οπαδοί της Παρτίζαν ύψωσαν ρατσιστικό πανό κατά των Εβραίων στο ματς της Πέμπτης απέναντι στην Τότεναμ και πλέον η ομάδα από την Σερβία κινδυνεύει με βαριά καμπάνα από την UEFA.

Ένα ακόμα κρούσμα ρατσιστικής συμπεριφοράς έκανε την εμφάνιση του σε αγώνα ποδοσφαίρου. Αυτή τη φορά ήταν στην Σερβία και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παρτίζαν - Τότεναμ.

Οι γηπεδούχοι είχαν εξαιρετική παρουσία και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως τα πάντα επισκιάστηκαν εξαιτίας ενός πανό με υβριστικό περιεχόμενο.

Παραφράζοντας την βρετανική σειρά Only Fools and Horses, οι Σέρβοι οπαδοί έφτιαξαν ένα πανό που έγραφε: "Only Jews and p@ss$es" ( "Μόνο Εβραίοι και Μ@@νι@").

Όπως είναι λογικό, το γεγονός σχολιάστηκε από την κοινότητα των φίλων της Τότεναμ (που είναι γνωστό πως έχει έντονο το εβραϊκό στοιχείο μέσα της), όπως και από τον προπονητή της ομάδας:

"Ο σύλλογος γνωρίζει για το γεγονός. Είναι δυστυχώς μία ντροπιαστική πραγματικότητα. Είναι κρίμα γιατί είχαν καλή απόδοση. Είναι ντροπή και απαράδεκτο γεγονός και μεγάλο πρόβλημα για εμάς", σχολίασε.

Πλέον η Παρτίζαν κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, ενώ στην Αγγλία κάνουν λόγο ακόμα και για αποκλεισμό.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ