EUROPA LEAGUE

Ακτσάι: "Μας ταιριάζει το στιλ του Ολυμπιακού"

Ακτσάι: "Μας ταιριάζει το στιλ του Ολυμπιακού"

Ο τεχνικός της Οσμάνλισπορ, Μουσταφά Ρεσίτ Ακτσάι, θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό λόγω του αγωνιστικού στιλ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο τεχνικός της Οσμάνλισπορ, Μουσταφά Ρεσίτ Ακτσάι, μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πριν από την αναχώρηση της τουρκικής αποστολής για την Ελλάδα και τόνισε το θετικό της κλήρωσης με τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά μίλησε και για την ατμόσφαιρα που περιμένει στο "Γ. Καραϊσκάκης".

"Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε και για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε. Θα είναι δύσκολα. Πιστεύω πως οι παίκτες μας είναι έμπειροι και νομίζω ότι δεν θα επηρεαστούν. Θα τους μιλήσω για αυτό όταν έρθει η ώρα για το ματς. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό και την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε. Θα πω στους παίκτες μου ό,τι έχω να πω και αν ελέγξουν την ψυχολογία τους, θα ανταποκριθούν θετικά ή αρνητικά. Ελπίζω να ελέγξουν το στρες".

"Είμαστε σε καλή κατάσταση αναφορικά στην ποιότητα παιχνιδιού και φυσικής κατάστασης και δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Το στιλ παιχνιδιού του Ολυμπιακού ταιριάζει πολύ καλά στο δικό μας. Φέτος παίζουμε περισσότερο με το στιλ που θέλω σε σχέση με πέρυσι. Η επίθεση είναι πιο ενεργή και κινητική. Έχουμε μια ομάδα που παίζει μοντέρνα και αμυντικά πιο σταθερά. Μια υγιής ομάδα, μπορεί να πάει καλά στη διοργάνωση".



TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ