EURO

Τάρκοβιτς: "Καταλαβαίνω τον ΠΑΟΚ, αλλά..."

Τάρκοβιτς: "Καταλαβαίνω τον ΠΑΟΚ, αλλά..."

Ο βοηθός προπονητή της εθνικής Σλοβακίας, Στέφαν Τάρκοβιτς, μίλησε για την περίπτωση του Ρόμπερτ Μακ, τον οποίο οι Σλοβάκοι θέλουν όσο πιο σύντομα γίνεται για την προετοιμασία ενόψει του Euro 2016

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Ρόμπερτ Μακ για όλη την διάρκεια των πλέι οφ αλλά στη... μέση υπάρχει και η Εθνική Σλοβακίας που προετοιμάζεται για το Euro 2016.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα futbal.pravda.sk, ο Λούμπος Μίχελ είναι σε ανοιχτή γραμμή με την εθνική Σλοβακίας για την περίπτωση της άδειας του Μακ. Μάλιστα για το συγκεκριμένο ζήτημα μίλησε ο βοηθός προπονητή της Εθνικής Σλοβακίας, Στέφαν Τάρκοβιτς (οι Σλοβάκοι δεν φαίνονται να είναι θετικοί ώστε ο ΠΑΟΚ να "κρατήσει" τον Μακ μέχρι και τις 31 Μαΐου). Συγκεκριμένα είπε:

"Το πρόβλημα που βλέπουμε είναι στο γεγονός ότι Mακ πρέπει να παίξει με την ομάδα του ομάδα του στις 23, 26, 29 και 31 Μαΐου και στις 4 του Ιουνίου να είναι έτοιμος για το ματς ενάντια στην Βόρεια Ιρλανδία.

Είναι πέντε παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα, το οποίο όχι μόνο θα επιβαρύνουν τον Μακ αλλά θα υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού και κούρασης και ο παίκτης δεν μπορεί να είναι διανοητικά και συναισθηματικά έτοιμος για το Euro.

Καταλαβαίνω πως ο ΠΑΟΚ είναι στο τέλος του πρωταθλήματος και αυτό είναι σημαντικό για τον σύλλογο αλλά έχουμε και εμείς τις δικές μας προτεραιότητες. Δεν ξέρω πώς μπορούν να παίξουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ