EURO

Ο Σιδηρόπουλος και το μπέρδεμα με την αλλαγή της Βόρειας Ιρλανδίας

Ο Σιδηρόπουλος και το μπέρδεμα με την αλλαγή της Βόρειας Ιρλανδίας

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος πρωταγωνίστησε σε ένα απίστευτο μπέρδεμα με την τρίτη αλλαγή της Βόρειας Ιρλανδίας χωρίς κανείς να ξέρει τι ακριβώς συνέβη. (VIDEO)

Η Βόρεια Ιρλανδία πανηγυρίζει τη νίκη της επί της Ουκρανίας με 2-0. Αυτό είναι το ένα πράγμα που θα θυμόμαστε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το δεύτερο είναι όσα έγιναν στο 75ο λεπτό με πρωταγωνιστή τον Τάσο Σιδηρόπουλο ο οποίος ήταν τέταρτος διαιτητής στην αναμέτρηση.

Ο Έλληνας ρέφερι σήκωσε την ταμπέλα για την αλλαγή της Βόρειας Ιρλανδίας... Τα νούμερα που αναγράφονται σε αυτή ήταν το "17" και το "13". Σύμφωνα με αυτό θα έπρεπε να βγει ο Κόρι Έβανς και να μπει ο Πάντι ΜακΝέρ.

Με το που σηκώθηκε η φωτεινή πινακίδα υπήρξε διαμαρτυρία από τον Κόρι Έβανς ότι δεν είναι εκείνος που πρέπει να βγει αλλά ο Στιούαρτ Ντάγκλας. Μετά από λίγο, ο Τάσος Σιδηρόπουλος σηκώνει εκ νέου την ταμπέλα γράφοντας το Νο 14, δηλαδή αυτό του Ντάγκλας, αλλά πηγαίνοντας προς τον πάγκο ο προπονητής του τον έστειλε πάλι μέσα στο γήπεδο ακυρώνοντας την αλλαγή.

Τελικά μετά από μερικά λεπτά έγινε η αλλαγή με τον ΜακΝέρ να μπαίνει στη θέση του Έβανς. Τώρα εάν είχαν δώσει λάθος αριθμούς στον Τάσο Σιδηρόπουλο ή ο Έλληνας ρέφερι έκανε λάθος κανείς δεν ξέρει...

Δείτε τι ακριβώς συνέβη

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ