EURO

Κράξιμο στην Πορτογαλία για τη "σελεσάο"

Κράξιμο στην Πορτογαλία για τη "σελεσάο"

Ο πορτογαλικός Τύπος δε χαρίστηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του, μετά την απροσδόκητη εντός έδρας ήττα από την αντίστοιχη της Αλβανίας με 1-0, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro2016.

H άοσμη, άχρωμη και άγευστη εμφάνιση της εθνικής Πορτογαλίας, ως συνέχεια αυτών στο Μουντιάλ, απέναντι στην εθνική Αλβανίας που έφερε και την ήττα από τη γειτονική μας χώρα, έφερε μαζί και την γκρίνια στον Τύπο της χώρας, με κύριο αποδέκτη των κριτικών τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Πάουλο Μπέντο.

Η "A bola", δριμύτατη κάνει λόγο "για τη μεγαλύτερη ντροπή στην ιστορία της εθνικής ομάδας της χώρας, καθώς η Πορτογαλία δεν είχε χάσει ποτέ στην έδρα της από ένα αντίπαλο τόσο αδύναμο. Ακόμη και χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν υπάρχει δικαιολογία για μία τόσο εξευτελιστική ήττα".

Στο ίδιο κλίμα και η "Record", που τιτλοφορείται με τη λέξη "ντροπή" και κάνει εκτενή αναφορά στα "λευκά μαντήλια που υψώθηκαν για τον Πάουλο Μπέντο", αλλά χωρίς να απαλλάσσει των ευθυνών τους, τους ποδοσφαιριστές πλην των Νανί, Κοεντράο και Ζοάο Μοουτίνιο.

Τέλος η πιο βόρεια (λόγω γεωγραφικής θέσης καθώς εδρεύει στο Οπόρτο), "Ο jogo", δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της, καθώς αντιλαμβάνεται μία "απόλυτη μιζέρια".

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ