EURO

Αγγλία χωρίς Βάρντι

Αγγλία χωρίς Βάρντι

Ο Ρόι Χόντσον δεν έχει μείνει ικανοποιημένος με τον Τζέιμι Βάρντι και στις "κλειστές" προπονήσεις δοκιμάζει τον Στέρλινγκ στην θέση του, όπως και αντί του Μίλνερ τους Γουίλσιρ και Λαλάνα

Στο φιλικό με την Πορτογαλία η Αγγλία έπαιξε 4-4-2, με τον Ρούνεϊ κάτι σαν 10άρι πίσω από Κέιν και Βάρντι, οι οποίοι όμως έπαιζαν πολύ πλάγια και έβγαινε κορυφή ο αρχηγός.

Ο Βάρντι ήταν κακός, ο Βιεϊρίνια τον σταματούσε για πλάκα, ενώ όταν ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ έπαιρνε επιθετικές πρωτοβουλίες, αυτός της Λέστερ μόνο με φάουλ μπορούσε να τον σταματήσει.

"Αν είναι να παίξεις με Βάρντι-Κέιν, βάλτους επιθετικούς, μαζί στην περιοχή, όχι εξτρέμ", είχε γράψει το twitter ο Άλαν Σίρερ, ενώ ο Ρόι Χόντσον φυσικά δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον Βάρντι.

Οι δύο παίκτες που πρώτους έβγαλε από το ματς ήταν οι Βάρντι και Μίλνερ, οι δύο χειρότεροι δηλαδή του αγώνα και πέρασε στην θέση του τους Στέρλινγκ και Γουίλσιρ.

Αυτήν την 11άδα δοκιμάζει και στις "κλειστές" προπονήσεις ο ομοσπονδιακός τεχνικός, αλλά και τον Λαλάνα στο κέντρο αντί του Μίλνερ, κάτι που πιθανότατα φέρνει εξτρέμ τον άσο της Λίβερπουλ και λίγο πιο πίσω τον Ρούνεϊ.

Πρεμιέρα τα "3 λιοντάρια" κάνουν το Σάββατο στις 20:00 με την Ρωσία, ενώ θυμίζουμε πως στο φιλικό με την Πορτογαλία η 11άδα ήταν η εξής: Χαρτ, Γουόκερ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Ρόουζ, Ντάιερ, Μίλνερ, Άλι, Ρούνεϊ, Κέιν, Βάρντι.

Εν τω μεταξύ, 11άδα με Στέρλινγκ και Λαλάνα θέλει και ο Στίβεν Τζέραρντ!

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ