EURO

Οι "11" του Τζέραρντ για το Αγγλία - Ρωσία

Οι "11" του Τζέραρντ για το Αγγλία - Ρωσία

Δείτε ποιους θα επέλεγε ο Στίβεν Τζέραρντ για τον αγώνα της Αγγλίας με αντίπαλο τη Ρωσία το βράδυ του Σαββάτου (10/6, 22:00) για την πρώτη αγωνιστική του Β' Ομίλου του Euro 2016.

Με αντίπαλο τη Ρωσία ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Euro 2016 η Αγγλία και θέλει να μπει με το "δεξί", ώστε να κάνει το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Στίβεν Τζέραρντ έγινε για λίγο... Ρόι Χόντσον και έδωσε τις επιλογές του για το αρχικό σχήμα των "λιονταριών".

Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας, επέλεξε σύστημα 4-3-3, με τον Τζο Χαρτ στο τέρμα και 4άδα της άμυνας τον Κάιλ Γουόκερ στα δεξιά, τον Ντάνι Ρόουζ στα αριστερά και στο κέντρο της άμυνας τούς Κρις Σμόλινγκ και Γκάρι Κέιχιλ.

Αμυντικό μέσο θα έβαζε τον Έρικ Ντάιερ και εσωτερικούς μέσους τους Ντέλε Άλι και Γουέιν Ρούνεϊ. Στις πτέρυγες ως εξτρέμ τοποθετεί τους Ραχίμ Στέρλινγκ και Άνταμ Λαλάνα και στην κορυφή της επίθεσης τον Χάρι Κέιν. Αυτοί κατά την άποψή του απαρτίζουν την ιδανική 11άδα για τα "λιοντάρια" απέναντι στους Ρώσους του Λέονιντ Σλούτσκι.

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ