EURO

"Τέλος" ο Χίντινκ από Τουρκία

"Τέλος" ο Χίντινκ από Τουρκία

Η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Γκους Χίντινκ, μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας από το Euro 2012.

Η ήττα της Τουρκίας με συνολικό σκορ 3-0 στους δύο αγώνες μπαράζ με την Κροατία (0-3 εντός έδρας και 0-0 εκτός) αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Γκους Χίντινκ στον πάγκο της γείτονας χώρας, με την τουρκική ομοσπονδία να γνωστοποιεί με ανακοίνωση τη λύση του συμβολαίου του (έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι).

Πέρα πάντως από το αγωνιστικό κομμάτι, οι Τούρκοι αξιωματούχοι έγιναν έξαλλοι με τον Ολλανδό τεχνικό και για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε μετά τα ματς με την Κροατία, αναφορικά με την (μη) οργάνωση που υπάρχει στους συλλόγους της χώρας και η οποία έχει επίπτωση στην εθνική ομάδα.

Να σημειωθεί πως η Τουρκία θα απουσιάσει για δεύτερο διαδοχικό μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού, αφού δεν είχε προκριθεί ούτε στα τελικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, με την παρουσία της στα ημιτελικά του Euro 2008 (Φατίχ Τερίμ στον πάγκο) να μοιάζει αυτή τη στιγμή ως μία μακρινή ανάμνηση.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ