EURO

Κιελίνι: "Δεν τελείωσε το όνειρο"

Italian defender Federico  Balzaretti (L) and Italian defender Giorgio Chiellini (R) celebrate their victory at the end of the Euro 2012 football championships semi-final match Germany vs Italy on June 28, 2012 at the National Stadium in Warsaw. Italy won 2-0.     AFP PHOTO/ FABRICE COFFRINI        (Photo credit should read FABRICE COFFRINI/AFP/GettyImages)
Italian defender Federico Balzaretti (L) and Italian defender Giorgio Chiellini (R) celebrate their victory at the end of the Euro 2012 football championships semi-final match Germany vs Italy on June 28, 2012 at the National Stadium in Warsaw. Italy won 2-0. AFP PHOTO/ FABRICE COFFRINI (Photo credit should read FABRICE COFFRINI/AFP/GettyImages) AFP/GETTY IMAGES

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι μετά την πρόκριση της Ιταλίας στον τελικό του Euro 2012 σε βάρος της Γερμανίας τόνισε πως το όνειρο δεν τελείωσε, εν όψει της "μάχης" με την Ισπανία

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι τόνισε πως η νίκη στον ημιτελικό επί της Γερμανίας είναι ένα όνειρο, αλλά αυτό αυτό συνεχίζεται εν όψει του τελικού με την Ισπανία.

"Για να είμαι ειλικρινής 10 μέρες ήταν όνειρο για μένα να είμαι εδώ, αλλά το κατάφερα χάρη στο ιατρικό επιτελείο και θέλω να τους ευχαριστήσω", τόνισε ο άσος της Γιουβέντους, ο οποίος έχει τραυματιστεί κόντρα στην Κροατία την 2η αγωνιστική και στόχος ήταν να παίξει στον τελικό.

"Ζούμε όμως όλοι μας το όνειρο, εκατομμύρια Ιταλών. Θέλουμε όμως να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να βγει αληθινό το όνειρο την Κυριακή".

"Θα απολαύσουμε αυτήν την νίκη για μερικά λεπτά ακόμη και μετά θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον τελικό".

Η Γερμανία είχε 15 σερί νίκες, αλλά η παράδοση που ήθελε τους Γερμανούς να μην νικούν ποτέ τους Ιταλούς σε μεγάλη διοργάνωση διατηρήθηκε.

"Παράδοση ή όχι, το σήμερα μετράει και το πιστεύαμε από την αρχή. Δεν ξέρω για τους άλλους, εμείς ήμασταν πεπεισμένοι για την πρόκριση και είχαμε τα πάντα για να προβληματίσουμε την Γερμανία".

"Έχουν σπουδαίους παίκτες και είναι επικίνδυνοι, αλλά αμυνθήκαμε καλά και νομίζω πως το 3-0 ήταν το πιο σωστό σκορ. Τώρα θέλουμε να σηκώσουμε το τρόπαιο".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ