EURO

Special υποδοχή σε Ρονάλντο!

Special υποδοχή σε Ρονάλντο!

Με γιουχάισμα και ιαχές υπέρ του Μέσι υποδέχτηκαν οπαδοί της Βοσνίας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά την άφιξή του στη χώρα τους. Δείτε το video!

Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Πορτογαλία διασταυρώνουν την Παρασκευή (11/11) τα φίξη τους με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012 (συνθέτουν το ένα από τα τέσσερα ζευγάρια των μπαράζ) όμως η πρώτη τους μάχη ξεκίνησε πολύ νωρίτερα.

Για την ακρίβεια με το που πάτησε η αποστολή της Πορτογαλίας για πρώτη φορά το πόδι της στη βαλκανική χώρα, με αρκετούς Βόσνιους οπαδούς να την περιμένουν για να αποδοκιμάσουν τα μέλη της αποστολής των Ιβήρων.

Ένα μακρόσυρτο "ου" ακουγόταν την ώρα που οι Πορτογάλοι παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους στην αίθουσα υποδοχής (χωρίς φυσικά να υπάρχξει κάποιο έκτροπο), με εκείνον που τράβηξε σαν μαγνήτης τα περισσότερα πυρά να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Μέσι, Μέσι" φώναζαν ρυθμικά και επανειλημμένα οι φίλοι της Βοσνίας, σε μία προσπάθεια να εκνευρίσουν τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος ως γνωστόν συναγωνίζεται με τον άσο της Μπαρτσελόνα για τον τίτλο του κορυφαίου εν ενεργεία παίκτη στον κόσμο.

Αυτή τη φορά δε "μάσησε" πάντως ο "CR7", ο οποίος όταν είχε ακούσει αντίστοιχο σύνθημα από Κύπριους οπαδούς στο "ΓΣΠ" (2 Σεπτεμβρίου), έχασε την ψυχραιμία του και είπε μετά το ματς:

"Αυτοί που τραγουδούν τέτοια πράγματα είναι ανώμαλοι".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ