EURO

Η... ξεχωριστή αποχώρηση

Η... ξεχωριστή αποχώρηση

Δείτε σε video τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο οι Kώστας Χαλκιάς και Νίκος Λυμπερόπουλος ανακοίνωσαν πως δεν θα φορέσουν ξανά την φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Ξεχωριστός και... ιδιαίτερος ο τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την Εθνική ομάδα οι Κώστας Χαλκιάς και Νίκος Λυμπερόπουλος.

Οι δύο τους... έκαναν τους δημοσιογράφους σε δηλώσεις τους για το συγκεκριμένο θέμα (το "αντίο" στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα) με την λέξη "πραγματικά" να ακούγεται συνεχώς από τους δύο.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας δήλωσε: "Θεωρώ και πιστεύω πως ήταν από καλύτερους μήνες στην καιριέρα μου. Ήταν το καλύτερο φινάλε για μένα στην Εθνική ομάδα. Πραγματικά νιώθω πραγματικά συγκινημένος και περήφανος που ήμασταν όλα τα παιδιά μαζί και πετύχαμε κάτι πολύ σημαντικό. Θα είμαστε κοντά ως φίλαθλοι της Εθνικής Ελλάδα και είμαι σίγουρος ότι πραγματικά η Εθνική ομάδα πραγματικά σε κάθε διοργάνωση θα δίνει το παρών και θα φτάσει πραγματικά εκεί που πρέπει να φτάσει".

Ο Λυμπερόπουλος ανέφερε: "Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένος. Τελειώνω την καριέρα μου στην Εθνική ομάδα πραγματικά σε ένα οικογενειακό κλίμα. Είναι πραγματικά μια μεγάλη τιμή. Στο τέλος με έπιασε λίγο το παράπονο, δεν ήθελα να βγω από τον αγωνιστικό χώρο. Όλα όμως τα ωραία έχουν κάποια στιγμή ένα τέλος. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα ως φίλαθλοι με ψυχή και σώμα. Ας έρθουμε λίγο πιο κοντά στην Εθνική ομάδα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καθένας ας βοηθήσει όσο το περισσότερο γίνεται για να ανέβει λίγο πιο ψηλά".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ