EURO

Εκτός Εθνικής Ιταλίας ο Κρίσιτο

Εκτός Εθνικής Ιταλίας ο Κρίσιτο

Ο Ντομένικο Κρίσιτο δεν θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Ιταλίας για το Euro 2012 εξαιτίας της ανάμειξης του ονόματός του σε σκάνδαλο με στημένους αγώνες.

Το σκάνδαλο" Scommessopoli" που ήρθε από το πρωί της Δευτέρας να αναστατώσει και πάλι το ιταλικό ποδόσφαιρο , "έκαψε" τον Ντομένικο Κρίσιτο.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ της Ζενίτ (πρώην της Τζένοα) ήταν στην προεπιλογή του Τσέζαρε Πραντέλι ενόψει του Euro 2012, όμως η εμπλοκή του ονόματός του στο παραπάνω σκάνδαλο (έγινε μάλιστα και έφοδος της ιταλικής αστυνομίας στο δωμάτιό του στο Κοβερτσιάνο όπου προετοιμάζεται η εθνική ομάδα, αναζητώντας αποδεικτικά στοιχεία) είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από την τελική επιλογή.

Τον αποκλεισμό του Κρίσιτο ανακοίνωσε επίσημα ο αντπρόεδρος της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Ντεμέτριο Αλμπερτίνι, ενώ να σημειωθεί ότι ίσως και μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνει γνωστή από τον Πραντέλι η λίστα των παικτών που θα ταξιδέψουν σε Πολωνία/Ουκρανία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

"Το πιο σημαντικό για τον Κρίσιτο αυτή τη στιγμή είναι να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την κατάσταση αναφορικά με τον ίδιο.

Ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι δημιούργησε αναστάτωση στην ομάδα, αν και χωρίς να έχει ευθύνη. Έτσι όπως μου παρουσίασε τα πράγματα, εμένα με έπεισε", δήλωσε για τον Κρίσιτο ο Αλμπερτίνι, ενώ για την περίπτωση του Μάουρι είπε:

"Είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει στην Εθνική ομάδα , υπάρχει αλληλεγγύη, μέχρι εκείνος και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι να μπορέσουν να αποδείξουν την αθωότητά τους".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ