EURO

Αμφίβολος για το Euro ο Λάμπαρντ!

Αμφίβολος για το Euro ο Λάμπαρντ!
© GETTY IMAGES

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αποχώρησε τραυματίας από την τελευταία προπόνηση της Αγγλίας και η συμμετοχή του στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι πλέον αμφίβολη. Standby για να τον αντικατατήσει ο Χέντερσον.

Ξαφνικός "πονοκέφαλος" προέκυψε την Τετάρτη (30/5) για τον Ρόι Χόντσον καθώς είδε τον Φρανκ Λάμπαρντ να αποχωρεί τραυματίας από την προπόνηση και η συμμετοχή του στα τελικά του Euro 2012 να "κρέμεται στον αέρα".

Ο 33χρονος άσος της Τσέλσι εγκατέλειψε το πρόγραμμα της προπόνησης αισθανόμενος πόνους στον μηρό και την Πέμπτη θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του, με την αγγλική FA να γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσης πως έχει ήδη ειδοποιηθεί ο Τζόρνταν Χέντερσον για να πάρει τη θέση του σε περίπτωση που δεν είναι έτοιμος για το ταξίδι σε Ουκρανία/Πολωνία.

Δείτε απίστευτο σποτ τηλεοπτικού σταθμού που παρουσιάζει την Εθνική Αγγλίας να έχει κατακτήσει όλα τα τρόπαια από το 1966 και μετά.

Υπενθυμίζεται ότι τα "λιοντάρια" μετρούν ήδη δύο απώλειες από τότε που ξεκίνησαν με την προετοιμασία, με τους Γκάρεθ Μπάρι και Τζον Ράντι να τραυματίζονται αφήνοντας τη θέση τους σε Γιαγκέλκα και Μπάτλαντ, ενώ υπάρχουν και οι απόντες λόγω μακροχρόνιου τραυματισμού Τζακ Γουίλσιρ και Ντάρεν Μπεντ.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ