EURO

Η Εθνική Αγγλίας που πήρε ... όλους τους τίτλους

Η Εθνική Αγγλίας που πήρε ... όλους τους τίτλους

Βρετανικός τηλεοπτικός σταθμός ξαναέγραψε την ιστορία του Euro και του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάνοντας την Εθνική Αγγλίας (με τη βοήθεια μοντάζ) νικήτρια σε όλα τα προηγούμενα τουρνουά. Δείτε το... σατανικό σποτ!

Αυτά που (νομίζατε ότι) ξέρετε μέχρι τώρα για την ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου αλλά και του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεχάστε τα.

Ο αγγλικός τηλεοπτικός σταθμός ITV παρουσίασε ένα μικρό φιλμ από το παρελθόν των δύο μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων σε εθνικό επίπεδο και σε αυτό φαίνεται πως τα "τρία λιοντάρια" είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον πλανήτη, κατακτώντας όλα τα Euro και τα Μουντιάλ που έχουν διεξαχθεί από το 1966 και έπειτα!

Το σποτ αυτό δημιουργήθηκε ως "τίζερ" για τους Άγγλους τηλεθεατές προκειμένου να παρακολουθήσουν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες το επικείμενο Euro στα γήπεδα Πολωνίας/Ουκρανίας και όπως γίνεται αντιληπτό το μοντάζ είναι τέτοιας ποιότητας ώστε η Αγγλία να νικάει όλους τους αντιπάλους της...

Έτσι, η απόκρουση του Κέπκε στο πέναλτι του Σάουθγκεϊτ στον ημιτελικό του '96 Αγγλία-Γερμανία μετατρέπεται σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Άγγλο αμυντικό (!), η Ρουμανία δεν σκοράρει ποτέ το περίφημο 2ο γκολ κόντρα στην Αγγλία που την άφησε εκτός των νοκ-άουτ αγώνων στο Euro 2000, η Κροατία δεν πετάει την Αγγλία εκτός Euro 2008 ύστερα από το τραγικό λάθος του Κάρσον κ.ο.κ.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην υπάρξει τεχνολογική "παρέμβαση" στην ιστορική αναμέτρηση με την Αργεντινή στα προημιτελικά του Μουντιάλ 1986, με το "χέρι του Θεού" του Μαραντόνα να μην υφίσταται ποτέ.

Απλούστατα επειδή κατά τη διάρκεια του σποτ βλέπουμε έναν τηλεπαρουσιαστή να ανακοινώνει, σχολιάζοντας την αλησμόνητη φάση, πως ο Μαραντόνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα καθώς χρησιμοποίησε το χέρι του για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Σίλτον.

Η πραγματικότητα είναι σκληρή για τους φίλους της Εθνικής Αγγλίας καθώς τα "τρία λιοντάρια" έχουν στην κατοχή τους μόνο ένα Μουντιάλ (και κανένα Euro) όπως όμως λέει και ο τίτλος της διαφημιστικής καμπάνιας του ITV... "It's good to dream" ("Είναι ωραίο να ονειρεύεσαι").

Απολαύστε το απίστευτο σποτ.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ