ΑΓΓΛΙΑ

Υπέγραψε ο Σισέ στην ΚΠΡ

Υπέγραψε ο Σισέ στην ΚΠΡ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΚΠΡ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο 2.5 ετών με την αγγλική ομάδα

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστή της ΚΠΡ, καθώς υπέγραψε το απόγευμα της Τρίτης συμβόλαιο με την ομάδα του Λονδίνου.

Ο 30άχρονος Γάλλος επιθετικός το βράδυ της Δευτέρας αποχώρησε από την Ρώμη, λέγοντας πως δεν του ταιριάζει το ιταλικό πρωτάθλημα.

Υπολογίζεται πως η ΚΠΡ έδωσε στην Λάτσιο 5.000.000 ευρώ, δηλαδή 800.000 λιγότερα από όσα είχαν δώσει οι Ιταλοί στον Παναθηναϊκό για να τον πάρουν το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Σισέ υπέγραψε συμβόλαιο 2.5 ετών με την ΚΠΡ και επιστρέφει στο αγγλικό πρωτάθλημα, στο οποίο έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Λίβερπουλ και Σάντερλαντ.

Λίγο πριν υπογράψει μάλιστα έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Λάτσιο, ευχαριστώντας τους για την στήριξη.

"Η ΚΠΡ έχει ένα πολύ καλό και φιλόδοξο πρότζεκτ", τόνισε ο Σισέ και συνέχισε: "Όταν μίλησα με τον προπονητή (Μαρκ Χιουζ), μου είπε ότι με ήθελε και όταν ήταν στην Μάντσεστερ Σίτι".

"Είχε υψηλούς στόχους και θέλει να πετύχει σπουδαία πράγματα τα επόμενα χρόνια. Αυτά ήταν τα λόγια που ήθελα να ακούσω".

"Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο στον κόσμο και αυτό που μου ταιριάζει περισσότερο. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεπληρώσω την πίστη που έδειξαν σε μένα".

Ο Τζιμπρίλ Σισέ στην ΚΠΡ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ