SERIE A

Σισέ: "Το Καμπιονάτο δεν κάνει για μένα"

Σισέ: "Το Καμπιονάτο δεν κάνει για μένα"

Την άποψη ότι το ιταλικό πρωτάθλημα δεν του ταιριάζει εξέφρασε με δηλώσεις του ο Τζιμπρίλ Σισέ, λίγο πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο ώστε να υπογράψει με την ΚΠΡ.

Όταν μερικούς μήνες πριν ο Τζιμπρίλ Σισέ έφτανε στο αεροδρόμιο του Φιουμιτσίνο για να υπογράψει στη Λάτσιο, είχε γνωρίσει την αποθέωση από περίπου 500 οπαδούς του ιταλικού συλλόγου που είχαν βρεθεί εκεί για να υποδεχτούν το νέο αστέρι των "αετών".

Το απόγευμα της Δευτέρας (30/1) τα πράγματα ήταν όμως εντελώς διαφορετικά, με το "μαύρο λιοντάρι" να βρίσκεται στον ίδιο χώρο για να πετάξει στο Λονδίνο, λίγο μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στην ΚΠΡ, και τους μοναδικούς που δήλωσαν "παρών" να είναι μερικοί δημοσιογράφοι για να τον ξεπροβοδίσουν.

"Λυπάμαι που τελείωσε έτσι, ελπίζω στο μέλλον να μπορέσουν να πάνε καλύτερα τα πράγματα", δήλωσε εμφανώς στενοχωρημένος για το "διαζύγιό" του με την ομάδα της "αιώνιας πόλης", για να συμπληρώσει ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού .

"Το ιταλικό πρωτάθλημα δεν μου ταιριάζει. Στη Ρώμη ήμουν πολύ καλά από όλες τις απόψεις, όχι όμως εκείνη που αφορούσε το γήπεδο".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, το deal για την επιστροφή του Σισέ στην Premier League μετά από 2,5 χρόνια απουσίας (Σάντερλαντ 2008-09) έκλεισε στα 5.000.000 ευρώ, με τους "λατσιάλι" να παίρνουν κάτι λιγότερο από αυτά που έδωσαν το περασμένο καλοκαίρι για να τον πάρουν από τον Παναθηναϊκό (5.800.000 ευρώ) αλλά και γλιτώνουν 1.100.000 ευρώ που έπρεπε να του καταβάλλουν αν αγωνιζόταν στο δεύτερο μισό της σεζόν στην ομάδα τους.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ