ΑΓΓΛΙΑ

Το εκπληκτικό νικητήριο γκολ του Ντάρμπισιρ

Το εκπληκτικό νικητήριο γκολ του Ντάρμπισιρ

Όμορφα γκολ μπήκαν αρκετά το Σαββατοκύριακο στην Αγγλία, κανένα όμως δεν συγκρίνεται με τη βολίδα του Ματ Ντάρμπισιρ που χάρισε τη νίκη στη Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στη Λιντς. Απολαύστε το video!

Πιο συναρπαστικό φινάλε δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι περίπου 27.000 θεατές που βρέθηκαν στο "Σίτι Γκράουντ" του Νότιγχαμ για το ματς της τοπικής Φόρεστ με τη Λιντς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 23' με τον Χάλφορντ και τα "παγώνια" κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 83' με τον ΜακΚόρμακ, όμως οι πανηγυρισμοί τους δεν κράτησαν για πολύ.

Το εκπληκτικό νικητήριο γκολ του Ντάρμπισιρ

Για την ακρίβεια μόλις ένα λεπτό καθώς εκεί "μίλησε" ο Ματ Ντάρμπισιρ. Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού δέχτηκε τη μπάλα έξω από την περιοχή και αφού διένυσε μερικά μέτρα εξαπέλυσε έναν τρομερό δεξί κεραυνό, στέλνοντας τη μπάλα να ξετινάξει το δεξί "παραθυράκι" της αντίπαλης εστίας!

Ο 27χρονος Άγγλος στράικερ είχε μάλιστα μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή, παίρνοντας στο 68' τη θέση του επίσης πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Τζαμέλ Αμπντούν.

Να σημειωθεί πως η Νότιγχαμ Φόρεστ επέκτεινε σε έξι ματς το αήττητο σερί της ενώ με τη νίκη της απέναντι στη Λιντς εδραιώθηκε μέσα στις θέσεις των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ