ΑΓΓΛΙΑ

Τελικό η Άστον Βίλα, πίκρα για Τζέραρντ

Τελικό η Άστον Βίλα, πίκρα για Τζέραρντ

Η Άστον Βίλα νίκησε 2-1 με ανατροπή την Λίβερπουλ και θα είναι αυτή που θα παίξει κόντρα στην Άρσεναλ στον τελικό του FA Cup (videos)

Το όνειρο του Στίβεν Τζέραρντ να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Λίβερπουλ με τελικό στο FA Cup στις 30 Μαΐου δεν θα γίνει πραγματικότητα, καθώς η Άστον Βίλα νίκησε 2-1 τους "κόκκινους" και είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ.

Τελικό η Άστον Βίλα, πίκρα για Τζέραρντ
© REUTERS

Οι "χωριάτες" μάλιστα έκαναν ανατροπή, καθώς ο Κοουτίνιο είχε ανοίξει το σκορ στο 30', όμως ισοφάρισε ο Κριστιάν Μπεντέκ στο 36', ενώ το τελικό 2-1 για την ομάδα του Τιμ Σέργουντ διαμόρφωσε ο Φάμπιαν Ντελφ στο 54'.

Ο Τζεραρντ έχασε μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία λεπτά, πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, αλλά ο Ρίτσαρντσον με το κεφάλι έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Τελικό η Άστον Βίλα, πίκρα για Τζέραρντ
© MARC ATKINS / OFFSIDE

Αυτή θα είναι η 11η φορά που η Άστον Βίλα θα παίξει στον τελικό. Τις 10 πρώτες έχει 7 τρόπαια και τρεις αποτυχίες, με τελευταία το 2000, όμως το τελευταίο τρόπαιο το έχει πάρει το 1957!

Τελικό η Άστον Βίλα, πίκρα για Τζέραρντ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκίβεν, Μπακούνα, Φλάαρ, Μπέικερ (26' Οκόρε), Ρίτσαρντσον, Γουέστγουντ, Κλέβερλι, Ντελφ, Εν'Ζογκμπιά (75' Σινκλέρ), Γκρίλις (84' Τζο Κόουλ), Μπεντέκ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (3-6-1): Μινιολέ, Εμρέ Τζαν, Σκτρελ, Λόβρεν, Χέντερσον, Τζο Άλεν (78' Γκλεν Τζόνσον), Μάρκοβιτς (46' Μπαλοτέλι), Αλμπέρτο Μορένο (91' Λάμπερτ), Τζέραρντ, Κοουτίνιο, Στέρλινγκ.

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:

Σάββατο

Ρέντινγκ - Άρσεναλ 1-2 [παρ.] (54' ΜακΚλίρι / 39' και 105'+1 Αλέξις Σάντσες)

Κυριακή

Άστον Βίλα - Λίβερπουλ 2-1 (36' Μπεντέκ, 54' Ντελφ / 30' Κοουτίνιο)

Άστον Βίλα - Λίβερπουλ 2-1

Ρέντινγκ - Άρσεναλ 1-2 [παρ.]

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ