ΑΓΓΛΙΑ

Στη φυλακή για ρατσιστικά σχόλια κατά του Μουαμπά!

Στη φυλακή για ρατσιστικά σχόλια κατά του Μουαμπά!

Ακριβά "πλήρωσε" ένας φοιτητής την ενέργειά του να χλευάσει μέσω Twitter τον Φαμπρίς Μουαμπά, μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη ο Άγγλος παίκτης κατά τη διάρκεια του Τότεναμ-Μπόλτον.

Ο κόσμος όλος "πάγωσε" στις 17 Μαρτίου βλέποντας τον Φαμπρίς Μουαμπά να χάνει τις αισθήσεις του και να καταρρέει στο χορτάρι του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", όμως υπήρχε κάποιος που εκείνη τη στιγμή επέλεξε να βγάλει το ρατσιστικό μένος εναντίον του 23χρονου άσου.

Ο λόγος για τον 21χρονο φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Βιολογίας του Σουόνσι, Λίαν Στέισι, ο οποίος βλέποντας το ατυχές περιστατικό με τον Μουαμπά έγραψε αρχικά στο Twitter του: "LOL (σ.σ δυνατό γέλιο). **** Muamba. He's dead!!!".

Το "άρρωστο" σχόλιο που έκανε προκάλεσε χαμό, με αμέτρητους χρήστες του Twitter να τον καταγγέλλουν, και τον ίδιο να απαντάει στους περισσότερους με νέα ρατσιστικά σχόλια.

Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει λίγες ημέρες αργότερα η σύλληψή του και να οδηγηθεί σε δικαστήριο του Σουόνσι για να δικαστεί, με την ποινή που του επιβλήθηκε να είναι 56 ημέρες φυλάκιση.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης από το δικαστήριο, ο 21χρονος άνδρας αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας εγγύηση, λαμβάνοντας όμως αυστηρές προειδοποιήσεις για τη συμπεριφορά του από εδώ και στο εξής.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ