ΑΓΓΛΙΑ

Σκέψεις για Σουάρες στην Τότεναμ

Σκέψεις για Σουάρες στην Τότεναμ

Τον Λουίς Σουάρες σκέφτονται να αποκτήσουν στην Τότεναμ σε περίπτωση που πουλήσουν τον Γκάρεθ Μπέιλ. Διαβάστε για ποιους λόγους εκτιμούν πως αυτή η κίνηση θα αμβλύνει τις αντιδράσεις και τι συμβαίνει με τον Ουρουγουανό και τη Λίβερπουλ, η οποία κλείνει τον Λορένσο Μελγκαρέχο.

Η υπόθεση του Γκάρεθ Μπέιλ είναι αυτή που κλέβει όλα τα φώτα της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ισπανία.

Ως τώρα επίσημη πρόταση δεν υπάρχει, όμως, τα αγγλικά ΜΜΕ εκτιμούν πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να δώσει 85 εκατομμύρια λίρες, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για την ιστορία του ποδοσφαίρου.

Προς το παρόν η διοίκηση της Τότεναμ αντιστέκεται σθεναρά, όμως, δεν αποκλείεται να υποκύψει στις πιέσεις των Μαδριλένων και του ποδοσφαιριστή ως το τέλος της σεζόν. Γι' αυτό και σύμφωνα με τη "Daily Mail" οι Λονδρέζοι σκέφτονται και κάποιες εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που παραχωρήσουν τον Ουαλό.

Στην Τότεναμ θεωρούν πως ο Λουίς Σουάρες θα ήταν μία πολύ καλή λύση για αρκετούς λόγους. Αρχικά ο Ντάνιελ Λέβι, πρόεδρος του συλλόγου, ήθελε να τον αποκτήσει όταν ακόμα ο Ουρουγουανός έπαιζε στον Άγιαξ, ενώ η συγκεκριμένη μεταγραφή θα βοηθούσε και επικοινωνιακά, αφού για τον παίκτη έχει εκδηλώσει έμπρακτο ενδιαφέρον η Άρσεναλ.

Ωστόσο, η περίπτωσή του θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αφού τα "σπιρούνια" δεν αγωνίζονται στο Champions League σε αντίθεση με τους "κανονιέρηδες". Συν τοις άλλοις, φαίνεται να δικαιώνεται η Λίβερπουλ σε αυτό που ισχυριζόταν για τη ρήτρα του, καθώς ο Σουάρες δεν προτίθεται να πάει το θέμα δικαστικώς, κάτι που δείχνει να αποδέχεται πως η ρήτρα του τελικά υπάρχει στο συμβόλαιό του δεν είναι αποδέσμευσης.

Παίρνει Μελγκαρέχο η Λίβερπουλ

Την ίδια στιγμή οι "κόκκινοι" κλείνουν τον Λορένσο Μελγκαρέχο. Εδώ και καιρό η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έψαχνε για έναν αριστερό μπακ, προκειμένου να υπάρχει κάποιος πίσω από τον Λουίς Ενρίκε. Αρχικά στόχος ήταν ο Αλί Σισοκό της Βαλένθια, αλλά το συμβόλαιό του ήταν αρκετά ακριβό. Έτσι η Λίβερπουλ στράφηκε προς τον Παραγουανό, τον οποίο θα αποκτήσει με μορφή δανεισμού. Στη συμφωνία σύμφωνα με τη "Liverpool Echo" θα υπάρχει και οψιόν αγοράς 7 εκατομμυρίων λιρών.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ