ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σκληρό πόκερ με Σουάρες

Σκληρό πόκερ με Σουάρες

Στην Άρσεναλ εκτιμούν πως ο Λουίς Σουάρες επιθυμεί να πάρει μεταγραφή για την ομάδα του Λονδίνου και πως θα ενημερώσει σχετικά τη Λίβερπουλ, η οποία δεν ανησυχεί. Διαβάστε ισχύει με την περιβόητη ρήτρα του, αν είναι νομικά καλυμμένοι οι "κόκκινοι" και τι αναφέρουν τα οπισθόφυλλα των εφημερίδων.

Ο Λουίς Σουάρες είναι ο παίκτης που κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στην πλειοψηφία των αγγλικών ΜΜΕ.

Η τελευταία πρόταση της Άρσεναλ ύψους 40.000.001 λιρών έκανε τον Ουρουγουανό και πάλι πρώτο θέμα παντού, καθώς ενεργοποιήθηκε η ρήτρα που είχε στο συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με αυτή η Λίβερπουλ, η οποία απέρριψε αμέσως την πρόταση, θα έπρεπε να ενημερώσει τον Σουάρες για το ενδιαφέρον των "κανονιέρηδων". Αυτό έγινε μετά το φιλικό της με τη Melbourne Victory με τον παίκτη να έχει δικαίωμα σύμφωνα με το BBC να διαπραγματευτεί με τους Λονδρέζους.

Οι τελευταίοι είναι άκρως αισιόδοξοι πως ο παίκτης θα θέλει να πάρει μεταγραφή σ' εκείνους και αυτό πιστεύουν πως θα είναι και το κλειδί στις μετέπειτα διαπραγματεύσεις τους με τη Λίβερπουλ. Εντός της Πέμπτης αναμένεται ο Ουρουγουανός να έχει συνάντηση με τον Μπρένταν Ρότζερς, στην οποία το πιο πιθανό είναι να του εκδηλώσει την επιθυμία αποχώρησης από το μεγάλο λιμάνι.

Ωστόσο, ακόμα κι αν γίνει αυτό στη Λίβερπουλ δεν έχουν σκοπό να το βάλουν κάτω και θα ζητήσουν τουλάχιστον 50.000.000 λίρες για να τον παραχωρήσουν. Ο Ρότζερς, άλλωστε, πρόσφατα δήλωσε πως τον κοστολογεί όσο και τον Έντινσον Καβάνι, η μεταγραφή του οποίου έφτασε τα 55.000.000 λίρες.

Τέλος, σύμφωνα με έναν εξειδικευμένο στα θέματα του ποδοσφαίρου δικηγόρο, ο οποίος μίλησε στην "Guardian", ακόμα και αν η Άρσεναλ διαλέξει τη νομική οδό για να ξεκαθαριστεί τι ισχύει με τη ρήτρα του, η απόφαση θα καθυστερήσει πάρα πολύ και μπορεί να μην έχει βγει ούτε πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σκληρό πόκερ με Σουάρες
Σκληρό πόκερ με Σουάρες
Σκληρό πόκερ με Σουάρες
Σκληρό πόκερ με Σουάρες
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ