ΑΓΓΛΙΑ

Σισέ:"Εκδίκηση επί της Σίτι για Χιουζ"

Σισέ:"Εκδίκηση επί της Σίτι για Χιουζ"
Σισέ PHOTOGRAPH: GLYN KIRK/AFP/GETTY

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θέλει να χαλάσει το πάρτι τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι για λογαριασμό του Μαρκ Χιουζ, ο οποίος είχε απολυθεί τον Δεκέμβριο του 2009 από τους "πολίτες".

Η Σίτι ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 1968, την στιγμή που η ΚΠΡ χρειάζεται έναν βαθμό για να επικυρώσει την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού υποστηρίζει πως αν η ομάδα του Λονδίνου δεν ηττηθεί θα πρόκειται για μία γλυκιά εκδίκηση για τον Μαρκ Χιουζ.

"Θα είναι μια γλυκιά εκδίκηση για αυτόν. Δεν νομίζω όμως ότι το σκέφτεται. Ο βασικός του στόχος είναι να κρατήσει την ΚΠΡ στην κατηγορία, αλλά θα έχει.. τη γλύκα του επίσης" σχολίασε ο Γάλλος σταρ για να συμπληρώσει:

"Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό ματς 11 εναντίον 11. Έχουν δύο χέρια, δύο πόδια σαν και εμάς. Θα προσπαθήσουμε να τους αντιμετωπίσουμε.

Στοχεύουν στον τίτλο και ενδεχομένως να έχουν πολύ άγχος, όμως αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Το θέμα είναι να σταθούμε όρθιοι και να δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Γνωρίζω πως σημαντικό είναι για τον σύλλογο να παραμείνει στην κατηγορία.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Όλα βρίσκονται στο χέρι μας. Πρέπει να ολοκληρώσουμε την δουλειά απέναντι στη Σίτι. Θα είναι δύσκολο, όμως έχουμε κάνει ένα καλό βήμα".

Ο Σισέ αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Στόουκ, το πέμπτο σε επτά συμμετοχές.

"Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να αποζημιώσω αυτούς στους οποίου χρωστάω. Ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γκολ στην καριέρα μου.

Είναι αλήθεια σημαντικό, επειδή ξέρω πόσο σημαντικό είναι για το σύλλογο να μείνει στην κατηγορία".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ