ΑΓΓΛΙΑ

"Σφήνα" της Τότεναμ για Ουίλιαν

"Σφήνα" της Τότεναμ για Ουίλιαν

Στη μάχη για την απόκτηση του Ουίλιαν έχει μπει η Τότεναμ. Αισιόδοξοι στη Λίβερπουλ, απέρριψε πρόταση της Ζενίτ ο παίκτης επειδή θέλει να παίξει στην Premier League.

Μάχη για την απόκτηση του Ουίλιαν από την Ανζί θα δώσουν όπως όλα δείχνουν Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Οι "κόκκινοι" είχαν εκδηλώσει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους εδώ και λίγες μέρες, όμως, πλέον δεν "παίζουν" μόνοι τους στην υπόθεση του Βραζιλιάνου.

Σύμφωνα με τους "Times" η Τότεναμ έχει καταθέσει πρόταση 27 εκ. λιρών, ενώ τόσα περίπου έχει δώσει και η Λίβερπουλ. Η Ανζί ζητάει 30 εκ. λίρες για να παραχωρήσει τον παίκτη και αυτό δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα καθώς τόσο εκείνος όσο και η ρωσική ομάδα επιθυμούν την πώλησή του. Ειρήσθω εν παρόδω, η Ανζί είχε κάνει αποδεκτή πρόταση 34 εκ. λιρών της Ζενίτ, όμως, ο παίκτης την απέρριψε αφού επιθυμία του είναι να αγωνιστεί στην Premier League.

Από εκεί και πέρα, εντός των επόμενων 48 ωρών ο Ουίλιαν θα έχει πάρει την απόφασή του. Τόσο η "Guardian" όσο και η "Telegraph" εκτιμούν πως αυτή τη στιγμή φαβορί παραμένει η Λίβερπουλ, η οποία ήταν ούτως ή άλλως σε προχωρημένες επαφές μαζί του, όμως, δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή. Ο Αντρέ-Βίλας Μπόας ήθελε να πάρει τον Ουίλιαν και πέρυσι, όταν ο 25χρονος δηλαδή αγωνιζόταν στη Σαχτάρ, και γι' αυτό είναι διατεθειμένος να καλύψει όλες του τις απαιτήσεις.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ