ΑΓΓΛΙΑ

Προβληματίζει η "αφλογιστία" στην Τσέλσι

Προβληματίζει η "αφλογιστία" στην Τσέλσι

Νέο "γλίστρημα" για την Τσέλσι μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Φούλαμ. Η έλλειψη "γκολτζή" επιθετικού στο μπλε στρατόπεδο δυσκολεύει την κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φόβοι του Ρομπέρτο Ντι Ματέο αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Η απουσία ικανού στο σκοράρισμα επιθετικού γίνεται όλο και περισσότερο εμφανής ειδικά με το νέο "ξόδεμα" βαθμών.

Στην Τσέλσι φοβούνται ότι αυτή η έλλειψη στην ευχέρεια σκοραρίσματος θα ναυαγήσει τις βλέψεις για την 4αδακαι πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς.

Οι "μπλε" έχασαν την ευκαιρία να "πιάσουν" την Τότεναμ στην 4η θέση μετά την ήττα της τελευταίας από την Νόριτς μέσα στο Γουάιτ Χάρτ Λέιν στο Λονδίνο.

Είναι η 20η φορά που αυτή την σεζόν η Τσέλσι δέχεται γκολ στο τελευταίο 10λεπτο. Ο τεχνικός της Τσέλσι δήλωσε: "Ειναι κλασσική περίπτωση να μην τελειώνεις τον αντίπαλο με ευκαιρίες και να δέχεσαι γκολ αργά στο παιχνίδι. Η μεγαλύτερη απογοήτευση δημιουργείται από το γεγονός ότι είχαμε θέση οδηγού για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα".

Η Τσέλσι προηγήθηκε με πέναλτι του Λάμπαρντ στο 45ο λεπτό μετά από πτώση του Καλού στην μεγάλη περιοχή καθώς δεν έγινε αντιληπτό αν οι συμμετέχοντες στην φάση του πέναλτι τιμωρήθηκαν με κάρτα από τον διαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Ντι Ματέο για την συγκεκριμένη φάση δήλωσε: "Υπήρχε επαφή με τον Κέλλι και ο ρέφερι είχε καλή τοποθέτηση. Είδα το ριπλέι και ήταν πέναλτι. Από εκεί και μετά δεν απειλήσαμε πολύ. Αν πετυχαίναμε και δεύτερο γκολ θα έδινε στους αντιπάλους μας λιγότερες ελπίδες γιατί το 1-0 είναι πάντα ανεπαρκές".

Η ισοπαλία αφήνει την Τσέλσι 6η δυο βαθμούς πίσω από Τότεναμ και Νιούκαστλ παρά το ότι ροκανίζουν την διαφορά από την Τότεναμ. Σχετικα με αυτό είπε:

"Ολόκληρη την χρονιά προσπαθούμε να ανακάμψουμε οπότε και η 4η θέση φαντάζει δύσκολη. Ωστόσο, πρέπει να το δούμε αισιόδοξα καθώς πλησιάζουμε την 4η θέση και την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα το "τραβήξουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Η Άρσεναλ έχει μια απόσταση ασφαλείας και όπως φαίνεται τρεις θα είναι οι διεκδικητές της τέταρτης θέσης".

Ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρτιν Γιολ, και πρώην της Τότεναμ είπε: "Ήταν ένα όχι και τόσο πέναλτι και ήταν μέσα στην σύγχυση η όλη φάση. Ο διευθυντής έδειξε τον Κέλλι ότι είχε επαφή αλλά δεν υπήρχε πρόθεση στην σύγκρουση. Νόμισα ότι ο Καλού μπερδεύτηκε μόνος του και έπεσε. Παρ'όλα αυτά αξίζαμε έναν πόντο και δεν απειληθήκαμε πολύ". Στην ερώτηση για το ποιος θα τερματίσει 4ος απάντησε: "Μάλλον η Τότεναμ θα τερματίσει 4η γαιτί διαθέτει την ποιότητα. Αυτή την στιγμή οι φίλοι της Τότεναμ θα είναι χαρούμενοι μαζί μας".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ