ΑΓΓΛΙΑ

Μπέιλ: "Δεν ξαναπαίζω για την Τότεναμ"

Μπέιλ: "Δεν ξαναπαίζω για την Τότεναμ"

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Γκάρεθ Μπέιλ, δήλωσε στους συμπαίκτες του με την εθνική Ουαλίας, πως δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Τότεναμ. Νέα συνάντηση θα έχει με τον πρόεδρο της ομάδας, προκειμένου να τον πείσει να δεχθεί την πρόταση της Ρεάλ.

Όπως αναφέρει σε άρθρο της η αγγλική "Sun", ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι αποφασισμένος να μην φορέσει ξανά την φανέλα της Τότεναμ. Ο Ουαλός αισθάνεται προδομένος από τον πρόεδρο της ομάδας, Ντάνιελ Λίβι και πλέον θα τραβήξει το θέμα στα άκρα προκειμένου να πάει στη Ρεάλ.

Ο Λίβι είχε υποσχεθεί πέρυσι στον παίκτη του πως αν κάποιος σύλλογος καταθέσει μια αρκετά υψηλή προσφορά γι' αυτόν, θα τον αφήσει να φύγει, κάτι που φέτος δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει.

Ο Μπέιλ αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται με την εθνική Ουαλίας για το φιλικό με την Ιρλανδία και σύμφωνα με τους Άγγλους, είπε στους συμπαίκτες του πως: "Δεν ξαναγυρνάω στην Τότεναμ. Δεν θα ξαναπαίξω με τη φανέλα της".

Ενώ συνέχισε: "Όλο αυτό έχει γίνει τόσο περίπλοκο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει κλείσει η συμφωνία ακόμα".

Αυτό είναι άλλωστε φανερό κι από την αρχή του καλοκαιριού, όταν έχανε το ένα φιλικό μετά το άλλο, λόγω τραυματισμών που ισχυριζόταν. Κατά πάσα πιθανότητα όμως, ο παίκτης θα είναι θεατής του φιλικού της εθνικής του ενάντια στην Ιρλανδία και δεν θα αγωνιστεί.

Μετά τον αγώνα της εθνικής του ομάδας, ο Ουαλός θα επιστρέψει στο Λονδίνο, όπου θα έχει μια νέα συνάντηση με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι. Σκοπός του Μπέιλ είναι να πιέσει όσο μπορεί τον Λίβι, έτσι ώστε να δεχθεί την πρόταση της Ρεάλ και να τον αφήσει να φύγει.

Το δημοσίευμα των Άγγλων με τις δηλώσεις του Γκάρεθ Μπέιλ:

Μπέιλ: "Δεν ξαναπαίζω για την Τότεναμ"
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ