ΑΓΓΛΙΑ

Μπέιλ - Εζίλ 1-5

Μπέιλ - Εζίλ 1-5

Βάσει στοιχείων του "UKSoccershop.com" ο Μεσούτ Εζίλ κερδίζει την πρώτη άτυπη μάχη με τον Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς πουλά πενταπλάσιο αριθμό σε φανέλες.

Πέραν της αδιαμφισβήτητης αξίας του Ουαλού άσσου, πάνω στην οποία στηρίζονται οι Μαδριλένοι για την απόσβεση του πακτωλού χρημάτων που κατέβαλαν στην Τότεναμ στο μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού, ο Γκάρεθ Μπέιλ συνιστά και διαφημιστικό τρικ εκατομμυρίων.

Είναι ευρέως γνωστή, άλλωστε, η προσφιλής τακτική του Φλορεντίνο Πέρεθ να κυνηγάει παίκτες-αστέρες προσδοκώντας στα μεγάλα οικονομικά κέρδη που θα αποφέρει στο σύλλογο και μόνο το όνομά τους. Μια βασική παράμετρος αυτής της λογικής είναι η πώληση των εμφανίσεων τους.

Σύμφωνα με τη βρετανική "Daily Mail", η οποία στηρίχθηκε σε δεδομένα από το διαδικτυακό κατάστημα UKSoccershop.com, o Γερμανός άσσος των κανονιέρηδων προτιμάται σε σχέση με τον Ουαλό σε αναλογία 5 προς 1. Επίσης, το επίπεδο ενδιαφέροντος του κοινού για τις φανέλες του Μπέιλ φαίνεται ότι είναι μειωμένο και σε σχέση με τον Νεϊμάρ της Μπαρτσελόνα.

Ο γενικός διευθυντής του UKSoccershop.com, προσέθεσε ακόμα ότι για όσο διάστημα αγωνιζόταν ο Μπέιλ με τα "σπιρούνια", παρότι ήταν πάντοτε ανάμεσα στους κορυφαίους του πρωταθλήματος, δεν ήταν ποτέ τόσο δημοφιλής όσο παίκτες όπως ο Τζέραρντ, ο Ρούνι, ο Φαν Πέρσι και ο Τόρες.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ