ΑΓΓΛΙΑ

Μουρίνιο:"Να επιστρέψω στην Αγγλία"

Μουρίνιο:"Να επιστρέψω στην Αγγλία"

Την επιθυμία του να εργαστεί στο μέλλον ξανά στην Αγγλία επανέλαβε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος έκανε δηλώσεις στον αγγλικό Τύπο, όπου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε για να καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Αγγλία πάντως παραμένει στις προτεραιότητες του "Special One".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι μια σπουδαία εμπειρία για εμένα. Νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να δουλέψω εδώ

",τόνισε αρχικά στο BBC, για να συμπληρώσει:

" Ωστόσο, πάθος μου είναι η Αγγλία και θα ήθελα να επιστρέψω, αν είναι δυνατόν, για μεγαλύτερο διάστημα. Θα ήθελα τα επόμενα χρόνια να είμαι σε κάποια καλή ομάδα από την Αγγλία".

Ο Μουρίνιο αναφέρθηκε και στο μυστικό της επιτυχίας. "Για μένα, το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι η διαχείριση των ανθρώπων. Μιλάμε για μία ανθρώπινη επιστήμη. Η ψυχολογική νοημοσύνη είναι απαραίτητη σε αυτό το άθλημα.

Είναι το ίδιο να κερδίζεις ένα φιλικό με 5-0 στα πέναλτι, όπως και στο τελευταίο λεπτό ενός αγώνα του Champions League ή του Μουντιάλ.

Προσπαθώ να προετοιμάσω τους ποδοσφαιριστές μου όσο καλύτερα μπορώ, αλλά εξαρτάται από εκείνους. Χρειάζεται να παίρνουν σωστές αποφάσεις στον κατάλληλο χρόνο. Δεν ξέρω αν είναι θείο δώρο, αλλά αυτοί κάνουν τη διαφορά στο τέλος".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ