ΑΓΓΛΙΑ

Κινγκ: "Καριέρα 30 δευτερολέπτων"

Κινγκ: "Καριέρα 30 δευτερολέπτων"
Λέντλεϊ Κινγκ

"Η καριέρα μου σταμάτησε 30 δευτερόλεπτα αφότου ξεκίνησε", εξομολογείται ο πρώην αμυντικός της Τότεναμ Λέντλεϊ Κινγκ

Ο αρχηγός της Τότεναμ Λέντλεϊ Κινγκ δεν άντεξε να περάσει γι ακόμα μία φορά την πόρτα του χειρουργείου, κι έτσι πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Σε μία συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε στην SUN αποκάλυψε πως από τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα της καριέρα του, ουσιαστικά αγωνιζόταν με ημερομηνία λήξης.

"Η καριέρα μου σταμάτησε 30 δευτερόλεπτα αφότου ξεκίνησε, 13 χρόνια πριν", ξεκινά να λέει ο Κινγκ και συγκλονίζει. "Είναι εκπληκτικό το γεγονός πως άντεξα να αγωνίζομαι επί 13 συνεχόμενα χρόνια".

Για το πως ξεκίνησε το κακό, τόνισε: " Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με την Τότεναμ το 1999. Αγωνιζόμουν στη μεσαία γραμμή κι ένα δυνατό τάκλιν του Ρόι Ντέλαπ μου άλλαξε την καριέρα. Συνέχισα μέχρι το τέλος, αλλά πονούσα. Τελικά έκανα εγχείρηση στο γόνατο μου μετά το ματς, όμως από τότε δεν θυμάμαι καν πόσες έχω κάνει συνολικά στο συγκεκριμένο πόδι", είπε και συνέχισε:

"Είναι λίγο απογοητευτικό πάντως, καθώς είμαι βέβαιος πως η καριέρα μου θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά".

Για το πως τον αντιμετώπιζαν οι συνάδελφοι του, δήλωσε: "Κάθε φορά που συναντούσα συμπαίκτες ή απλό κόσμο, η ερώτηση ήταν ίδια. 'Πως είναι το γόνατο σου;' Θα ήταν ωραίο αν το έλεγαν για κάποιον άλλο".

Τέλος για το μέλλον του, είπε: "Δεν έχω ιδέα τι θα κάνει στο μέλλον. Σίγουρα θέλω να ασχοληθώ με τα νέα παιδιά. Να ξεκινήσω από εκεί για να δω αν το έχω".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ