ΑΓΓΛΙΑ

Η Λιντς είπε "αντίο" στον Γκάρι Σπιντ

Η Λιντς είπε "αντίο" στον Γκάρι Σπιντ
© ACTION IMAGES

Παρουσία της χήρας του Γκάρι Σπιντ χιλιάδες οπαδοί της Λιντς Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησαν τον Γκάρι Σπιντ.

Αφιερωμένη στη μνήμη του Γκάρι Σπιντ ήταν η χθεσινή (3/12) ημέρα στο "Έλαντ Ρόουντ" στην αναμέτρηση της Championship ανάμεσα στην αγαπημένη ομάδα του, τη Λιντς Γιουνάιτεντ και τη Μίλγουολ.

Η χήρα του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Ουαλίας, Λουίζ Σπιντ (δεξιά στη δεύτερη φωτό) βρέθηκε στις εξέδρες και παρακολούθησε συγκινημένη τους οπαδούς της Λιντς να φωνάζουν "Speedo, Speedo" σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Νωρίτερα, έξω από το γήπεδο η Λουίζ Σπιντ πλησίασε τον... βωμό που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας, όπου από την περασμένη Κυριακή (27/12) που έγινε το κακό αφήνουν μηνύματα συμπαράστασης και λουλούδια.

Η Λιντς είπε "αντίο" στον Γκάρι Σπιντ
© GETTY IMAGES

Ο προπονητής Γκόρντον Στράχαν και οι παλιοί συμπαίκτες του, Γκάρι ΜακΆλιστερ και Ντέιβιντ Μπάτι κατέθεσαν στεφάνι στη σέντρα του "Έλαντ Ρόουντ" και ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Η Λιντς είπε "αντίο" στον Γκάρι Σπιντ
© ACTION IMAGES

Τιμές απέδωσε και η Νιούκαστλ. Ο Σπιντ αφαίρεσε τη ζωή του πριν από μια εβδομάδα, δεν άφησε γράμμα πίσω του στο οποίο να εξηγεί το λόγο για τον οποίο επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του στο σπίτι της οικογένειας στο Τσέστερ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ