ΑΓΓΛΙΑ

Έτοιμος να τα παρατήσει ο Καπέλο

LONDON, ENGLAND - MARCH 29:  Fabio Capello manager of England looks on prior to the international friendly match between England and Ghana at Wembley Stadium on March 29, 2011 in London, England.  (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - MARCH 29: Fabio Capello manager of England looks on prior to the international friendly match between England and Ghana at Wembley Stadium on March 29, 2011 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Φάμπιο Καπέλο σκέφτεται να αποχωρήσει από την εθνική Αγγλίας μετά το φιάσκο με το Τζον Τέρι. Διαβάστε τις εξελίξεις.

Ο Ιταλός προπονητής της Αγγλίας Φάμπιο Καπέλο, εμφανίζεται εξοργισμένος με την απόφαση της FA να "ξηλώσει" από αρχηγό της Αγγλίας τον Τζον Τέρι.

Ο Καπέλο θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ντέιβιντ Μπέρνστέιν και αναμένεται να είναι μία ιδιαίτερα θυελλώδης συνάντηση. Ενδέχεται, μάλιστα, να καθορίσει το μέλλον του στην εθνική ομάδα ενόψει του ΕURO 2012.

Οι σκέψεις του Καπέλο για αποχώρηση από την εθνική Αγγλίας είναι έντονες μετά τα τελευταία γεγονότα, αισθανόμενος ότι παραγκωνίζεται.

Τα πολιτικά δικαστήρια θα αποφασίσουν για την τιμωρία του Τζον Τέρι τον προσεχή Ιούλιο, με αφορμή την ρατσιστική επίθεση του άσου της Τσέλσι προς τον Ρίο Φέρντιναντ, όπως τον κατηγορεί ο άσος της ΚΠΡ.

Την ίδια πίεση είχε αισθανθεί ο Ιταλός προπονητής όταν και πάλι είχε αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Τζον Τέρι το 2010, μετά τις κατηγορίες ότι είχε σχέση με την πρώην του συμπαίκτη του, Γουέιν Μπριτζ.

Ο Τέρι διαβεβαίωσε τον Φάμπιο Καπέλο ότι θα βρίσκεται στην διάθεση του για το προσεχές EURO σε περίπτωση που είναι έτοιμος αγωνιστικά και δεν πρόκειται να παραιτηθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τιμωρία του.

Η εκτίμηση που δείχνει ο Καπέλο προς τον Άγγλο αμυντικό είναι δεδομένη καθώς τον θεωρεί ειλικρινή και κατάλληλο για να φοράει το περιβραχιόνιο των "λονταριών", δείχνοντας ότι ανεξάρτητα από την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα συνεχίσει να τον εμπιστεύεται.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ