ΑΓΓΛΙΑ

Ενδιαφέρον της Σίτι για Καβάνι

Ενδιαφέρον της Σίτι για Καβάνι

Ο Άντζελο Γκρεκούτσι, βοηθός προπονητή του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Μάντσεστερ Σίτι, επιβεβαιώνει τον ενδιαφέρον των "πολιτών" για τον Έντισον Καβάνι.

Οι Ιταλοί ζητάνε ούτε λίγο ούτε πολύ 45 εκατομμύρια λίρες για τον Ουρουγουανό άσο ποσό που είναι διατιθεμένη να δώσει η Σίτι ώστε να τον αποκτήσει.

Αυτό επιβεβαίωσε ο βοηθός προπονητής του Ρομπέρτο Μαντσίνι, στην Σίτι Άντζελο Γκρεκούτσι.

" Δεν ξέρω αν η Σίτι θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος τον Καβάνι, αλλά κάθε σύλλογος θα τον ήθελε στο ρόστερ της και θα υπολογίζεται από κάθε αντίπαλο.

Ο Μαντσίνι μαζί με το νέο διοικητικό συμβούλιο αποφασίζουν για την στρατηγική της ομάδας την μεταγραφική περίοδο. Αν ρωτήσεις κανείς ομάδες που μπορούν να αποκτήσουν τον Καβάνι όπως η Ρεάλ, η Μπάγερν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε πιστεύω ότι θα τον θέλουν στο ρόστερ τους όπως τον θέλουμε και εμείς.

Αυτό που μετράει είναι η απόφαση του παίκτη που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις συζητήσεις. Ο Καβάνι δείχνει ικανοποιημένος στην Νάπολι".

Ο Καβάνι έχει σημειώσει 23 γκολ σε 21 ματς την φετινή σεζόν και ο πρόεδρος της Νάπολι Ντε Λαουρέντις, επιμένει ότι θα κρατήσει με κάθε κόστος τον Καβάνι στη Νάπολι.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ