ΑΓΓΛΙΑ

Αμπέντ: "Ωρίμασα στον Παναθηναϊκό"

Αμπέντ: "Ωρίμασα στον Παναθηναϊκό"

Ο Μεντί Αμπέντ μίλησε για το... σχολείο του Παναθηναϊκού, τη δουλειά που χρειάζεται και τις φιλοδοξίες του.

Όταν το καλοκαίρι ο Μεντί Αμπέντ επέστρεψε στη Νιούκασλ δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον του στην ομάδα, όμως τώρα φαίνεται ότι αρχίζει πλέον να αλλάζει γνώμη.

Ο 22χρονος μέσος είχε μόλις πέντε συμμετοχές σε δύο χρόνια στον αγγλικό σύλλογο πριν παραχωρηθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό και ήταν σχεδόν βέβαιος ότι θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, όμως τώρα φαίνεται να έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα όπως δήλωσε και ο ίδιος.

''Δεν γνώριζα το μέλλον μου, όμως τώρα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα στο μυαλό μου. Θέλω να συνεχίσω στο ίδιο μονοπάτι και να δείξω στους ανθρώπους της Νιούκασλ ότι μπορώ να βελτιωθώ''είπε αρχικά ο Αλγερινός.

Στα τέλη Αυγούστου ο Αμπέντ αγωνίστηκε στο αρχικό σχήμα των ''Magpies'' κόντρα στην Τζίλιγχαμ για το Capital One Cup και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Άλαν Πάρντιου σκέφτεται να τον έχει στην ενδεκάδα και στον αγώνα της Premier League με αντίπαλο την Σαουθάμπτον.

''Η Premier League είναι ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα παγκοσμίως. Θα είναι σπουδαίο για μένα ν' αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο, όμως πρέπει να είμαι υπομονετικός και να δουλεύω''τόνισε ο Αμπέντ που αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

''Αγωνίστηκα σε αρκετούς αγώνες και απέκτησα εμπειρίες. Ωρίμασα σαν παίκτης και άνθρωπος. Θέλω να συνεχίσω να προοδεύω στην καριέρα μου, έμαθα αρκετά στην Ελλάδα και αγωνίστηκα πολύ. Έκανα αυτό που ήθελα, να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να ανέβω επίπεδο''.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ