PREMIER LEAGUE

Υπόκλιση Ρανιέρι σε παίκτες και οπαδούς

Υπόκλιση Ρανιέρι σε παίκτες και οπαδούς

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι χαρακτήρισε φανταστική την εμφάνιση των παικτών της Λέστερ κόντρα στην Έβερτον ενώ αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τους είπε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο.

Ο Τζέιμι Βάρντι έχει σκοράρει μόνο σε ένα από τα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος, όμως ακόμα και χωρίς τα γκολ του πρώτου σκόρερ της (αλλά και της Premier League) η Λέστερ εξακολουθεί να εντυπωσιάζει.

Η τελευταία απόδειξή ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου στο Λίβερπουλ για την 17η αγωνιστική της Premier League, με τις "αλεπούδες" να επικρατούν 3-2 της Έβερτον με δύο γκολ του Μαχρέζ και ένα του Οκαζάκι και να αποκτούν αβαντάζ πέντε βαθμών (με ματς παραπάνω) στην κορυφή, ενθουσιάζοντας παράλληλα τον Κλάουντιο Ρανιέρι.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος επειδή μετά από 30 χρόνια η Λέστερ νίκησε στο Goodison Park. Ήταν ένα δύσκολο ματς, πολύ δύσκολο επειδή η Έβερτον είναι μία πολύ καλή ομάδα, όμως η εμφάνισή μας ήταν εκπληκτική επειδή δουλέψαμε πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια του ματς", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ιταλός τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Στο πρώτο ημίχρονο ίσως να ήμασταν νευρικοί όταν είχαμε τη μπάλα αλλά στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλύτερα.

Υπόκλιση Ρανιέρι σε παίκτες και οπαδούς

Στα αποδυτήρια είπα στους παίκτες να συνεχίσουν να παίζουν έτσι και στο δεύτερο μέρος αλλά να είναι λίγο περισσότερο ήρεμοι και να παίζουν κάτω τη μπάλα, επειδή κάναμε πολλές βαθιές μπαλιές και ήταν δύσκολο για τους Βάρντι και Οκαζάκι να παίρνουν τη μπάλα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος επειδή η εμφάνισή μας ήταν φανταστική". Για να καταλήξει στην κριτική του για το ματς λέγοντας: "Η Έβερτον έχει πολύ καλούς παίκτες και καλό μάνατζερ.

Κυκλοφορούσαν γρήγορα τη μπάλα και ήθελαν να ανοίξουν χώρους. Εμείς κλείσαμε τους χώρους και ο Κάσπερ Σμάιχελ έκανε μόλις 1-2 αποκρούσεις".

Υπόκλιση Ρανιέρι σε παίκτες και οπαδούς

Δεν ήταν όμως μόνο οι παίκτες που κέρδισαν το χειροκρότημα του Ρανιέρι αλλά και οι εκδρομείς φανς της Λέστερ, με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας να επισημαίνει:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας επειδή ήρθαν εδώ και ήταν φανταστικοί. Θέλω να ευχηθώ σε αυτούς και στις οικογένειές τους Καλά Χριστούγεννα και να τους ευχαριστήσω για τη συμπαράστασή τους".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ