PREMIER LEAGUE

Χαμός στο Twitter με το μαλλί του Ρόουζ

Χαμός στο Twitter με το μαλλί του Ρόουζ
Ντάνι Ρόουζ © REUTERS

Ο Ντάνι Ρόουζ ήθελε να βάψει τα μαλλιά του ροζ(!), τελικά βγήκαν στο μισητό χρώμα των φίλων της Τότεναμ (κόκκινο) και στο twitter έγινε... πανικός.

Δεν ξέρουμε αν ακούει Μητροπάνο και Λάκη Παπαδόπουλο ο Ντάνι Ρόουζ, πάντως μετά την γκάφα που έκανε του αφιερώνουμε το "Για να σε εκδικηθώ".

Έτσι αισθάνονται δηλαδή οι φίλοι της Τότεναμ, βλέποντας έναν από τους παίκτες της ομάδας τους να έχει βαμμένο το μαλλί στο χρώμα που.... μισούνε. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Η Τότεναμ νίκησε με 2-0 την Χαλ για την προτελευταία αγωνιστική της Premier League, με τον Ντάνι Ρόουζ να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ο 25άχρονος αμυντικός τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, καθώς παρουσιάστηκε με κόκκινο μαλλί. Ένα χρώμα που μισούν οι φίλοι των Σπερς, λόγω της κόντρας που υπάρχει με την Άρσεναλ.

Σύμφωνα με δήλωση του παίκτη που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Τότεναμ στο twitter, δεν το έκανε επίτηδες, αλλά ήθελε να τα κάνει ροζ και του βγήκαν κόκκινα! Πραγματικά δεν ξέρουμε τι από τα δυο είναι χειρότερο.

Στο Twitter πάντως έγινε ένας μικρός χαμός...

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ