PREMIER LEAGUE

Βραβεύει τους κορυφαίους η Πρέμιερ Λιγκ

Βραβεύει τους κορυφαίους η Πρέμιερ Λιγκ
Καντονά

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη σύστασή της η Πρέμιερ Λιγκ βραβεύει τους κορυφαίους. Διαβάστε κατηγορίες και υποψηφιότητες, με τον Ερίκ Καντονά να έχει τις περισσότερες.

Επετειακή είναι η φετινή χρονιά για την Πρέμιερ Λιγκ, η οποία συμπληρώνει 20 χρόνια από την ίδρυσή της.

Έτσι με αφορμή αυτό το γεγονός η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να βραβεύσει τους καλύτερους.

Οι οπαδοί θα μπορούν να ψηφίσουν το καλύτερο γκολ , το καλύτερο παιχνίδι, τη θεαματικότερη επέμβαση, τον εντυπωσιακότερο πανηγυρισμό και την κορυφαία ενδεκάδα της 20ετίας.

Από την άλλη, δημοσιογράφοι και μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου θα αποφασίσουν για τον καλύτερο παίκτη, τον καλύτερο μάνατζερ, την κορυφαία ομάδα, την καλύτερη σεζόν και την ατάκα που ξεχώρισε, ενώ θα συμβάλλουν κι εκείνοι στη διαμόρφωση της κορυφαίας ενδεκάδας.

Ο Ερίκ Καντονά είναι ο άνθρωπος έχει κλέψει την παράσταση όντας προτεινόμενος σε πέντε κατηγορίες, τέσσερις υποψηφιότητες έχει ο Άλαν Σίρερ και από τρεις οι Ντένις Μπέργκαμπ και Τιερί Ανρί.

Εν τω μεταξύ, ο σύνδεσμος αμειβομένων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε χθες τις υποψηφιότητες για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ και τον καλύτερο νεαρό ποδοσφαιριστή.

Στην πρώτη κατηγορία υποψήφιοι είναι οι ακόλουθοι: Τζόε Χαρτ, Σέρχιο Αγκουέρο, Νταβίδ Σίλβα, Γουέιν Ρούνεϊ, Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Σκοτ Πάρκερ. Στη δεύτερη κατηγορία οι υποψήφιοι είναι οι: Ντάνι Γουέλμπεκ, Ντάνιελ Στάριτζ, Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν, Κάιλ Γουόκερ, Σέρχιο Αγκουέρο και Γκάρεθ Μπέιλ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ