PREMIER LEAGUE

Θέλουν το "μπαμ" με Τζάκσον Μαρτίνες

Θέλουν το "μπαμ" με Τζάκσον Μαρτίνες
© ATLANTICO/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Η Πόρτο συζητάει για πώληση του Τζάκσον Μαρτίνες με ένα ποσό της τάξης των 30.000.000 λιρών, με τις Λίβερπουλ και Τότεναμ να ετοιμάζονται για την κίνησή τους ενόψει Ιανουαρίου.

Η φετινή επιθετική γραμμή της Λίβερπουλ δεν φτάνει ούτε στο ένα... δαχτυλάκι τον Λουίς Σουάρες της περυσινής σεζόν (ο Μπαλοτέλι παραμένει άσφαιρος ενώ οι υπόλοιποι μετρούν μόλις 4 γκολ) και η διοίκηση των "κόκκινων" αναζητάει τον παίκτη που θα έρθει άμεσα για να της δώσει λύσεις.

Όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η "Daily Mail", στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας βρίσκεται ο Τζάκσον Μαρτίνες, με τον αγγλικό σύλλογο να βλέπει στο πρόσωπο του σέντερ φορ και αρχηγού της Πόρτο τον παίκτη που θα είναι σε θέση να βγάλει τους "κόκκινους" από το επιθετικό τέλμα στο οποίο έχουν περιέλθει.

Οι πληροφορίες θέλουν τους "δράκους" να είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη με ικανοποιηθούν οικονομικά (φέρεται να αξιώνουν γύρω στις 30.000.000 λίρες), ποσό που η Λίβερπουλ δεν αποκλείεται να καλύψει ειδικά αν βρει ομάδα για τον... Μπαλοτέλι!

Το ίδιο μέσο προσθέτει πως πέρα από τον Μαρτίνες στο ραντάρ της Λίβερπουλ βρίσκεται και ο Σαΐντο Μπεραχίνο της Γουέστ Μπρομ, με τους δύο πάντως αυτούς ποδοσφαιριστές να βρίσκονται ψηλά και στη λίστα των... επιθυμιών της Τότεναμ.

Σημειώνεται πως ο Τζάκσον Μαρτίνες είναι αυτή τη στιγμή πρώτος σκόρερ στην Primeira Liga με 10 γκολ, με τα δύο τελευταία να τα πετυχαίνει το βράδυ του Σαββάτο στο εκτός έδρας 3-0 της Πόρτο επί της Ακαντέμικα.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ