PREMIER LEAGUE

"Τέλος" από Σάντερλαντ ο Άντβοκαατ

"Τέλος" από Σάντερλαντ ο Άντβοκαατ

Ο Ντικ Άντβοκαατ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σάντερλαντ, με τη διοίκηση των "μαύρων γάτων" να κάνει αποδεκτή την απόφαση του να παραιτηθεί μετά την ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ.

Η Σάντερλαντ δεν κατάφερε να πετύχει ούτε μία νίκη στις 8 πρώτες αγωνιστικές της φετινής Premier League (3 ισοπαλίες ο απολογισμός της) και ο Ντικ Άντοβκαατ "κούνησε μαντήλι".

Ο Ολλανδός τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση των "μαύρων γάτων" μετά το εντός έδρας 2-2 με τη Γουέστ Χαμ (σε ματς που προηγήθηκε μάλιστα η Σάντερλαντ με 2-0) και αυτή την έκανε αποδεκτή το μεσημέρι της Κυριακής, κάτι που σημαίνει ότι ο διάδοχός του θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο καθώς θα παραλάβει την ομάδα από την 19η θέση της βαθμολογίας.

"Τέλος" από Σάντερλαντ ο Άντβοκαατ

"Νομίζω ότι ήταν η σωστή στιγμή για να αποχωρήσω, όχι για μένα αλλά για το σύλλογο. Ήταν σημαντικό να δώσω χρόνο σε όλους για να γυρίσουμε τα πράγματα, όπως κάναμε πέρυσι.

Είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο που κατάλαβε τα συναισθήματά μου και θα εξακολουθώ να έχω καλές σχέσεις με όλους στο σύλλογο", τόνισε Άντβοκαατ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Σάντερλαντ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ