PREMIER LEAGUE

Συμπαίκτης του Καραγκούνη ο Ντάρεν Μπεντ

Συμπαίκτης του Καραγκούνη ο Ντάρεν Μπεντ

Ο Ντάρεν Μπεντ έγινε το έβδομο καλοκαιρινό απόκτημα της Φούλαμ, με τους Λονδρέζους να τον αποκτούν δανεικό για τη νέα σεζόν από την Άστον Βίλα.

Η Άστον Βίλα τίναξε τη μπάνκα στον αέρα τον Ιανουάριο του 2011 (18 εκ.λίρες - ποσό ρεκόρ στην ιστορία της) για να τον αποκτήσει, όμως την περασμένη σεζόν ο Ντάρεν Μπεντ κινήθηκε σε ρηχά επίπεδα.

Ο απολογισμός του 29χρονου φορ ήταν 6 γκολ σε 23 ματς με τους "χωριάτες" ενώ ένας τραυματισμός μέσα στη σεζόν σε συνδυασμό με το "ξεπέταγμα" του Κριστιάν Μπεντέκ τον άφησε στον πάγκο γαι μεγάλο διάστημα.

Έτσι, η ομάδα του Μπέρμιγχαμ πήρε την απόφαση να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού για τη Φούλαμ, χωρίς πάντως να έχει αποσαφηνιστεί ακόμα αν η ομάδα του Γιώργου Καραγκούνη θα έχει το δικαίωμα αγοράς του το καλοκαίρι του 2014.

Συμπαίκτης του Καραγκούνη ο Ντάρεν Μπεντ

Ο Ντάρεν Μπεντ με τη φανέλα της Άστον Βίλα

"Είμαι σίγουρος πως θα προσθέσει πολλά γκολ στον συνολικό μας λογαριασμό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρτιν Γιολ, ο οποίος υπέγραψε για δεύτερη φορά τον Μπεντ: η πρώτη ήταν το 2007 όταν η Τότεναμ είχε δαπανήσει 16,5 εκ.λίρες να τον πάρει από την Τσάρλτον.

Σημειώνεται πως ο Μπεντ είναι διεθνής και με την Εθνική Αγγλίας (13 συμμετοχές - 4 γκολ) αλλά δεν έχει παίξει για την εθνική του ομάδα μετά το Euro 2012.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ