PREMIER LEAGUE

Στα "χαρακώματα" Σενεγάλη - Γουέστ Χαμ

Στα "χαρακώματα" Σενεγάλη - Γουέστ Χαμ

"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σενεγάλης και της Γουέστ Χαμ, με αφορμή την απαγόρευση συμμετοχής του Ντιαφρά Σακό στο Κόπα Άφρικα, λόγω του τραυματισμού του.

Η Γουέστ Χαμ απαγόρεψε στο Σενεγαλέζο επιθετικό της, Ντιαφρά Σακό, να ταξιδέψει στο Ντακάρ για την πρώτη συγκέντρωση της εθνικής του ομάδας επικαλούμενη τον τραυματισμό του, ενόψει Κόπα Άφρικα, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδίας της αφρικανικής χώρας να κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού.

"Προφανώς η Γουέστ Χαμ έδειξε έλλειψη σεβασμού με το να μας ειδοποιήσει την τελευταία στιγμή ότι ο Σακό είναι αδύνατον να παίξει, ενώ είχε στη διάθεσή της έξι εβδομάδες.", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της σενεγαλέζικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας σχετικά ενώ υποστήριξε ότι εάν ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να παίξει με την εθνική του ομάδα, δεν μπορεί να το κάνει και με το σύλλογό του.

"Θα πάμε το θέμα στη FIFA για να εξασφαλίσει τα νόμιμα δικαιώματά μας και την ισχύουσα νομοθεσία, έτσι ώστε ο Σακό να μην αγωνιστεί στο προβλεπόμενο διάστημα.", συνέχισε.

Ο Ντιαφρά Σακό είναι εκτός αγωνιστικής δράσης από το Νοέμβριο, με τον τεχνικό της Γουέστ Χαμ, Σαμ Αλαρντάις, να τονίζει ότι δεν υπάρχει πιο σημαντικό θέμα από την αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή. Με την κατάσταση να μην έχει ξεκαθαριστεί, όλοι πλέον αναμένουν την αλήθεια, δια στόματος του 25άχρονου Σενεγαλέζου επιθετικού.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ