PREMIER LEAGUE

Πρωτιά στα μεταγραφικά... Google Trends για τη Χαλ του Σίλβα

Πρωτιά στα μεταγραφικά... Google Trends για τη Χαλ του Σίλβα

Στατιστικό του Google έρχεται για να επιβεβαιώσει την τεράστια "αναζωπύρωση" του ενδιαφέροντος προς τη Χαλ Σίτι, έπειτα από την άφιξη του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της.

Η πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο της Χαλ Σίτι και το νέο πρότζεκτ που έχει τεθεί σε λειτουργία στην αγγλική ομάδα, φαίνεται ότι έχει επαναφέρει το ενδιαφέρον του κόσμου προς τους "τίγρεις" και διαδικτυακό στοιχείο έρχεται για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της υπηρεσίας Google Trends, η βρετανική πόλη που είχε τα περισσότερα "κλικ" στις βρετανικές φημολογίες, κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας της μεταγραφικής χειμερινής περιόδου ήταν η Χαλ! Βεβαίως, η τελευταία δεν άφησε παραπονεμένο τον κόσμο της, καθώς κατάφερε να ολοκληρώσει τρεις δύσκολες προσθήκες (Ρανόκια, Γκροσίτσκι, Εν'Ντιάγ).

Κι αν αυτό μοιάζει λογικό στα μάτια κάποιων, δεδομένου ότι οι περισσότεροι "γίγαντες" της Premier League δεν ήταν δραστήριοι στο μεταγραφικό παζάρι, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι υπήρξε μία μεγάλη ομάδα και μάλιστα λονδρέζικη, η οποία "ψαχνόταν" μέχρι τελευταία στιγμή για να αποκτήσει ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για την Τσέλσι, η οποία επιθυμούσε να αναπληρώσει πρωτίστως το κενό που άφησε ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, αλλά και ορισμένα ακόμη, με τις προσπάθειές της να μην "καρποφορούν". Παρά ταύτα, οι "μπλε" δεν βρέθηκαν ούτε στην πρώτη πεντάδα!

Δείτε το χαρακτηριστικό "ποστάρισμα" που έκανε το "Sky Sports"

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ