ΤΣΕΛΣΙ

Τα μεταγραφικά... τρεξίματα της Τσέλσι

Τα μεταγραφικά... τρεξίματα της Τσέλσι

Δύο διαφαινόμενες αποχωρήσεις της τελευταίας στιγμής έχουν αποφέρει μικρό μεταγραφικό... πανικό στην Τσέλσι, η οποία τα βρίσκει "σκούρα" στις περιπτώσεις που την ενδιαφέρουν. Τι "τρέχει" με τον Μουσά Ντεμπελέ.

Η Τσέλσι φέρεται να αποτυγχάνει στο να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της τον στόχο της για τη γραμμή κρούσης, Μάρκο Γιορέντε, ωστόσο αυτό είναι το τελευταίο που την απασχολεί, λίγες ώρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Κι αυτό γιατί έχοντας συμφωνήσει προφορικά για την παραχώρηση του Άσμιρ Μπέγκοβιτς στην Μπόρνμουθ, "τρέχει" για να καλύψει το κενό που δημιουργείται στη θέση του αναπληρωματικού κίπερ. Μεγάλος στόχος της αποτελεί ο Κρεγκ Γκόρντον της Σέλτικ, όμως η σκωτσέζικη ομάδα έχει ήδη απορρίψει δύο προσφορές των "μπλε"!

Παράλληλα, ο Αντόνιο Κόντε στοχεύει στον Σέαντ Κολάσινατς της Σάλκε, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς που οδεύει προς τη Ζενίτ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τα αγγλικά ΜΜΕ, παρά το γεγονός ότι οι δύο ποδοσφαιριστές δεν αγωνίζονται ακριβώς στις ίδιες θέσεις. Βεβαίως, πρέπει να τονιστεί ότι -σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο- ο Βόσνιος αριστερός μπακ έχει καταλήξει με προφορική συμφωνία με τη Γιουβέντους.

Τέλος, εκτός του Γκόρντον, οι πρωτοπόροι της Premier League στοχεύουν σ' έναν επιπλέον παίκτη της Σέλτικ. Ο λόγος για τον Μουσά Ντεμπελέ, με δημοσίευμα του " Guardian" να αναφέρει πως το ενδεχόμενο να δούμε την Τσέλσι να κάνει άμεση απόπειρα ώστε να αποκτήσει τον 20χρονο φορ είναι υπαρκτό, αν και θεωρείται πολύ δύσκολο να πείσει τους πρωταθλητές Σκωτίας στην παρούσα φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Ψήνεται" ανταλλαγή Κουρτουά - Μοράτα
Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ