PREMIER LEAGUE

Πελεγκρίνι: "Δεν με ενδιαφέρει η Τσέλσι"

Πελεγκρίνι: "Δεν με ενδιαφέρει η Τσέλσι"

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δήλωσε ότι δεν έδωσε σημασία στην ήττα της Τσέλσι από την Τότεναμ. Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Σίτι.

Η Σίτι νίκησε 3-2 την Σάντερλαντ και σε συνδυασμό με την ήττα της Τσέλσι από την Τότεναμ οι "πολίτες" βρίσκονται στην πρώτη θέση της κατάταξης στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο προπονητής της Σίτι Μανουέλ Πελεγκρίνι, δήλωσε ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του και την αντίδραση της μετά την ισοφάριση από πλευράς Σάντερλαντ.

" Δεν προσπαθούμε να κερδίζουμε για να διατηρήσουμε την πίεση στην Τσέλσι. Προσπαθούμε να κερδίζουμε και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τον απολογισμό αλλά δεν σκεφτόμαστε την πίεση που ασκούμε στην Τσέλσι.

Παίξαμε καλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε υπομονή, πιέσαμε και δεν δώσαμε την ευκαιρία στην Τσέλσι να σκοράρει. Όταν ισοφαριστήκαμε δείξαμε χαρακτήρα. Είχαμε ευκαιρίες για να βάλουμε και άλλα γκολ αλλά ο τερματοφύλακας τους ήταν ο καλύτερος παίκτης της Σάντερλαντ", δήλωσε ο Πελεγκρίνι.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ