PREMIER LEAGUE

Ο Μπαλοτέλι στη... Στόουκ!

Ο Μπαλοτέλι στη... Στόουκ!

Οι Μπαλοτέλι στο αγγλικό ποδόσφαιρο γίνονται... δύο, με τον μικρό αδερφό του Μάριο να δοκιμάζεται στη Στόουκ. Διαβάστε το story (video)!

Όπως αποκάλυψαν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Μάριο Μπαλοτέλι φιλοξενεί εδώ και τρεις εβδομάδες σπίτι του τον μικρότερο αδερφό του, Ενόκ Μπαρουά, ο οποίος δοκιμάζεται στο αντίστοιχο διάστημα από τη Στόουκ.

Ο Μπαλοτέλι Jr έκανε μάλιστα ντεμπούτο με την ομάδα αναπληρωματικών της Στόουκ στην ισόπαλο ματς (0-0) με τη Γουέστ Μπρομ το βράδυ της Τετάρτης, αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους των "πότερς".

"Προπονείται μαζί μας εδώ και λίγο καιρό και άξιζε να του δώσαμε την ευκαιρία. Είναι καλό παιδί αλλά λίγο ακατέργαστος προς το παρόν.

Θα δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα", τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Ακαδημιών Ντέιβ Κέβαν, με τον 19χρονο Μπαρουά να αγωνίζεται συνολικά 81 λεπτά πριν αποχωρήσει από το γήπεδο λόγω κράμπας.

Να σημειωθεί ότι ο μικρός αδερφός του Μπαλοτέλι δοκιμάστηκε πέρυσι στην ομάδα Νέων της Νάπολι χωρίς να καταφέρει να παραμείνει, με την ομάδα της Premier League να του δίνει τώρα την μεγάλη ευκαιρία να δείξει την αξία του και να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ