PREMIER LEAGUE

Ο Λέντλεϊ Κινγκ τερμάτισε την καριέρα του

Ο Λέντλεϊ Κινγκ τερμάτισε την καριέρα του

Ο 31άχρονος Άγγλος αμυντικός της Τότεναμ, Λέντλεϊ Κινγκ, ανακοίνωσε την απόφασή του να τερματίσει την καριέρα του, καθώς ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια από πρόβλημα στο γόνατο

Ο αρχηγός της Τότεναμ, Λέντλεϊ Κινγκ, ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 31 ετών.

"Θα ήθελα να τους πάντες στον σύλλογο και τους φιλάθλους. Έχασα πολύ ποδόσφαιρο όλα τα αυτά χρόνια, αλλά οι φίλαθλοι της Τότεναμ είχαν πάντα υπομονή και απίστευτη υποστήριξη για μένα σε πολύ δύσκολες περιόδους", τόνισε ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός.

"Δυστυχώς οι τραυματισμοί μου και ανικανότητα να προπονηθώ έβαλαν τέλος στην καριέρα μου. Είμαι εδώ από παιδί, πάντα η Τότεναμ ήταν η ομάδα μου και θα ήταν πολύ δύσκολο να με φανταστώ με άλλη φανέλα".

"Ξέρω ότι το έχω παίξει μόνο σε μία ομάδα είναι κάτι σπάνιο στις μέρες μας, αλλά πάντα απολάμβανα να είμαι μέρος της Τότεναμ και της πρόκλησης να είναι αυτός ο σύλλογος πάντα στους κορυφαίους".

Ο Κινγκ προέρχεται από τις ακαδημίες της Τότεναμ και το 1998 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Από το 2005 είναι αρχηγός, ενώ είχε συνολικά 268 εμφανίσεις με 10 γκολ.

Φυσικά ήταν διεθνής με την Αγγλία από το 2002 μέχρι το 2010. Κατάφερε να κάνει μόνο 21 εμφανίσεις (με 2 γκολ), ενώ αν δεν είχε τους τραυματισμούς θα ήταν ίσως και αρχηγός των "3 λιονταριών".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ