PREMIER LEAGUE

Ο Μανωλάς, ο Λίντελοφ, η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι

Ο Μανωλάς, ο Λίντελοφ, η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι

Διαβάστε πώς έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, αναφορικά με το ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι για τον Κώστα Μανωλά. Ποια η έμμεση εμπλοκή του Βίκτορ Λίντελοφ της Μπενφίκα.

Παρά το γεγονός ότι οι συζητήσεις μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα φέρονταν να είναι σε προχωρημένο στάδιο πριν από μερικές εβδομάδες, οι μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις της πορτογαλικής ομάδας έχουν κολλήσει την υπόθεση της μεταγραφής του Βίκτορ Λίντελοφ στους "κόκκινους διαβόλους".

Με τις εξελίξεις να οδηγούν σε προσωρινή υποχώρηση της ομάδας του Μάντσεστερ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, η αγγλική " Mirror" υποστηρίζει πως η Τσέλσι ετοιμάζεται να εισέλθει στη διεκδίκηση του Σουηδού κεντρικού αμυντικού.

Ο Μανωλάς, ο Λίντελοφ, η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί, είναι το ποιος εκ των Βίκτορ Λίντελοφ και Κώστα Μανωλά αποτελεί πρώτο στόχο των δύο "γιγάντων" της Premier League, καθώς είναι γνωστό από καιρό ότι κι ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα τους.

Συμπερασματικά, το δεδομένο είναι ότι οι Ζοζέ Μουρίνιο και Αντόνιο Κόντε έχουν θέσει ως νούμερο ένα προτεραιότητά την ενίσχυση των ομάδων τους στη θέση του κεντρικού αμυντικού κι ότι ενδιαφέρονται έντονα για τον 25χρονο Έλληνα, αλλά και για τον 22χρονο Σουηδό. Συνεπώς, εφόσον δεν προκύψει τρίτο όνομα στη λίστα των δύο ομάδων, εντός των επόμενων μηνών, η λογική λέει πως ο ένας παίκτης θα καθορίσει το... δρομολόγιο του άλλου.

Βεβαίως, πρέπει να ληφθεί υπόψη και η πιθανότητα ο Έλληνας διεθνής να προτιμήσει την Ίντερ, ενδεχόμενο το οποίο, παρότι φαντάζει απίθανο στα μάτια πολλών, ιταλικό Μέσο αναφέρει ως υπαρκτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"42.000.000 ευρώ για Μανωλά που δεν ανανεώνει"
Στην "κούρσα" για Μανωλά και η Παρί
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ