PREMIER LEAGUE

Ντε Μπουρ: "Θα πληρώσει πολλά η Γιουνάιτεντ"

Ντε Μπουρ: "Θα πληρώσει πολλά η Γιουνάιτεντ"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του Ντε Χέα στο πρόσωπο του γκολκίπερ του Άγιαξ, Κάσπερ Σίλεσεν, αλλά, ο Φρανκ Ντε Μπουρ δεν συμμερίζεται την αισιοδοξία του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει άμεσα τον Ντε Χέα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον πουλήσει και ο Άγιαξ διαμηνύει ότι θα αξιώσει πολλά χρήματα για τον αντικαταστάτη του Ισπανού γκολκίπερ...

Βγάλατε νόημα; Αν όχι, να σας το εξηγήσουμε... Σύμφωνα με τη Daily Mirror, o Λουίς Φαν Χάαλ θεωρεί ότι ο συμπατριώτης του, γκολκίπερ, Κάσπερ Σίλεσεν, μπορεί να αντικαταστήσει τον Ντε Χέα.

Όμως, δεν ασπάζεται την άποψη του ο προπονητής του Άγιαξ, Φρανκ Ντε Μπουρ, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι αυτή την εποχή, δεν υπάρχουν ικανοί αντικαταστάτες του βασικού του γκολκίπερ.

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να πληρώσει υψηλό αντίτιμο για τον Σίλεσεν. Θέλω να το ξεκαθαρίσω, ότι θα είμαστε αδιάλλακτοι συζητητές και δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουμε εύκολα σε αυτό το χρονικό σημείο. Γιατί; Επειδή οι τρεις εναλλακτικές λύσεις που είχα για την αντικατάσταση του, δεν υφίστανται πλέον και γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί ένας ικανός αντικαταστάτης" τόνισε ο Ντε Μπουρ.

Μήπως για να ψάχνει τον επόμενο (Σίλεσεν), ο Φαν Χάαλ δείχνει ότι ο νυν (Ντε Χέα) γίνεται προηγούμενος;

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ