PREMIER LEAGUE

"Μπαμ" με Ετό η Έβερτον!

"Μπαμ" με Ετό η Έβερτον!

Ο Σαμουέλ Ετό ήρθε σε συμφωνία με την Έβερτον και είναι μία ανάσα από το να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Κάτοικος Πρέμιερ Λιγκ και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι ο Σαμουέλ Ετό, μόνο που αντί για τη μπλε φανέλα της Τσέλσι θα φοράει όπως όλα δείχνουν αυτή της Έβερτον.

Όπως αποκαλύπτουν αγγλικά και ιταλικά ΜΜΕ, ο 33χρονος Καμερουνέζος επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Έβερτον και την Τρίτη (26/8) θα περάσει από ιατρικά τεστ πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τα "ζαχαρωτά", που θα έχει πιθανότατα ισχύ μέχρι το 2016.

"Μπαμ" με Ετό η Έβερτον!

Ο Σαμουέλ Ετό με τη φανέλα της Τσέλσι ανάμεσα σε τέσσερις παίκτες της Έβερτον, σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση των δύο ομάδων την περασμένη σεζόν στο "Γκούντιστον Παρκ"

Σημειώνεται πως ο Ετό έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την Τσέλσι και σε περίπτωση που υπογράψει στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ αυτός θα είναι ο ένατος σταθμός στην επαγγελματική καριέρα του μετά από: Ρεάλ Μαδρίτης, Λεγκανιές, Εσπανιόλ, Μαγιόρκα, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Ανζί και Τσέλσι.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ