PREMIER LEAGUE

Μένει στην Μάντσεστερ Σίτι ο Τουρέ με 52.000.000€

Μένει στην Μάντσεστερ Σίτι ο Τουρέ με 52.000.000€

Νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια υπέγραψε ο Γιαγιά Τουρέ, αξίας 52.000.000€!

Την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει να φορά για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ακόμα ο Γιαγιά Τουρέ. Ο Ιβοριανός αμυντικός μέσος έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, που του πρόσφεραν οι "πολίτες".

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Ο 30χρονος άσος ήταν δυσαρεστημένος από την καθυστέρηση της συμφωνίας με την Σίτι και το είχε δείξει μέσω του μάνατζέρ του, Ντιμίτρι Σέλουκ.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Μάντσεστερ δεν ήθελαν να χάσουν έναν τόσο πολύτιμο και αγαπητό ποδοσφαιριστή και έτσι οι κινήσεις τους ήταν άμεσες. Πρόσφεραν συμβόλαιο με 13.000.000€ το χρόνο και κάπως έτσι ήρθε το "ναι" από τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Άλλωστε οι "πολίτες" είχαν πολλούς λόγους για να τον κρατήσουν στην ομάδα τους. Ήταν από τους καθοριστικούς παίκτες της κατάκτησης του περσινού πρωταθλήματος, η σχέση του με την εξέδρα είναι εξαιρετική, ενώ διατηρεί καλές σχέσεις και με τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στην Μπαρτσελόνα.

"Αυτό ακριβώς ήθελα να συμβεί. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Σίτι, κάθε φορά που πήγαινα για ύπνο, ονειρευόμουν πως θα κερδίσω κάποιον τίτλο. Τώρα μπορούμε να γίνουμε η καλύτερη ομάδα σε όποια διοργάνωση κι αν συμμετέχουμε", είπε μεταξύ άλλων μετά την συμφωνία ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιβοριανός μέσος βρίσκεται στην Σίτι από το καλοκαίρι του 2010 και το "deal" ανάμεσα στις δύο πλευρές κόστισε 52.000.000€!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ