ΑΓΓΛΙΑ

Σέλουκ: "Δύσκολα θα παραμείνει ο Τουρέ"

Σέλουκ: "Δύσκολα θα παραμείνει ο Τουρέ"

Ο μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ιβοριανού άσου τον ερχόμενο Μάιο από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γιάγια Τουρέ είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη θέση του στο αγγλικό πρωτάθλημα και γι αυτό το λόγο αμείβεται με 220.000 λίρες την εβδομάδα (περίπου 260.000 ευρώ).

Όπως φαίνεται, όμως, το συγκεκριμένο ποσό δεν τον ικανοποιεί (σύμφωνα με τους Άγγλους) κι αν σύντομα δεν υπάρξει ανανέωση και αύξηση των αποδοχών του θα αποχωρήσει!

"Εάν υπογράψει νέο συμβόλαιο μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες, τότε όλα είναι ΟΚ. Αν όχι, όμως, τότε δεν θα περιμένει άλλο την Σίτι και θα ξεκινήσουμε επαφές με άλλους συλλόγους", είπε αρχικά Ντιμίτρι Σέλουκ (μάνατζερ του) και συνέχισε:

"Δεν πιστεύω πως θα μείνει στην Σίτι και δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Θέλει να φύγει για άλλους λόγους. Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όμως δεν εισπράττει τον σεβασμό που θα ήθελε από το προπονητικό τιμ. Μόνο το Μαντσίνι τον σέβεται", κατέληξε.

Για τον παίκτη πάντως ενδιαφέρον φαίνεται πως έχει δείξει η Παρί Σαν Ζερμέν που σίγουρα μπορεί να προσφέρει αρκετά χρήματα για να τον κάνει δικό της.

Διαβάστε επίσης: Στο +15 η ManUtd με Ρούνεϊ, Κρεμάει τα παπούτσια του ο Όουεν

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ